Tisdag eftermiddag

Idag sov vi fruktansvärt länge, ne då bara till halv elva. Gick en sväng med Oscar och sedan var de dags att gå ner till station och ta bussen till stallet. Andreas var iallafall snäll och bar Ghost nya stalltäcke, påsen var verkligen otymplig att bära.

Red Ghost lite så han fick röra på sig så han inte svullnar sönder i lederna. Han var pigg och han hade en jätte härlig galopp. Sedan provade jag ut täcket och lindade benen, han blev jätte snygg <3

Sedan gjorde jag rent hans träns, behövdes verkligen har ju inte varit ute och tävlat sen oktober och då är de lätt att man slarvar. Men nu ska jag faktist hålla de rent och rengöra och smörja upp minst varje vecka. Ett tag var jag superflitig och gjorde de varje gång jag ridit men tror tyvärr inte tiden kommer räcka till.


Fina Ghost :)



Letade fram Ullaredspåsen har lagt ner ALLA mina rena schabrak
i den nu, den var så himla stor och rymlig så jag får nog plats
med fler schabrak så nu är de bara att spendera money...

Hoppas ingen blir arg nu när jag tagit en till hyllplan. Jag
är nog den i stallet som sprider ut mig mest. Ghost har förvaring
till allt. Han har en låda till benskydden och en till lindorna och en till sina rengöringsgrejer.
Han har en kista till sina täcken och sen har han en boxgardin med sina stall lindor och paddar,
flughuva, linement, täckesgjord, extra spännen till täcken. Ja jag kan nog skriva en hel bok om
hur jag förvarar Ghost saker och hur jag brer ut mig i stallet...

Måndag kväll

Ligger här i sängen med Andreas, han kollar på hockey och jag har suttit inne på min internetbank och fört över lite pengar till mitt nyöppnade sparkonto, de var en glad överaskning när jag fick reda på att hela studiebidraget kommer nu i december, Jossan har ju lurat i mig att bara ½ skulle komma så jag har snålat galet den senaste tiden. Men nu när jag vet att pengarna kommer rulla in så är de bara att börja spendera igen :D


Idag har jag och Andreas varit hos farmor och fikat och sedan var vi en sväng ner på stan. Jag köpte en bok där jag ska skriva om Ghost och mina äventyr :)

Imorgon ska jag ner och lämna hans "nya" stalltäcke och fårskinnspad jag hittade i sop-påsarna hemma hos mamma. Han kommer bli glad, tyvärr har jag inga matchande stallbandage som passar till täcket så de måste jag införskaffa, han kan ju inte stå där med ett ljusblått täcke och grålindor jö...


Ha de bra nu ska jag krypa upp i armarna på Andreas och snora lite <3


Söndag morgon

Godmorgon alla glada :) Är as trött kunde typ inte somna igår, låg och tänkte på flygplan? Ska erkänna att jag är grymt jävla flygrädd och snart ska ju älsklingen ut och flyga så då blir man ju bara mer spänd och tänker på vad som kan hända, kommer han komma tillbaka? Så jag bad en bön till Gud att allt måste gå bra och sedan somnade jag, han är bra den där Gud :)

Idag ska jag till mamma och jag har hört ryktas om att de väntar 2 stora sopsäckar med hästsaker och en ny sadel till Ghost som hans förra ägare hade kommit med när kontraktet skrevs.

Har ju haft våra egna saker till honom nu när vi haft honom på foder, men man kan ju alltid kolla om de finns lite shyssta grejer. Sadeln hade jag när jag provred honom och några gånger efter de innan vi tog honom till Vigelsjö. Den är rätt liten för min rumpa jag behöver minst 16,5" den här kanske är 15-16" men vi får se hur den först och främst sitter på Ghost han har ju som sagt biffat på sig sedan sommaren 2008. 


Ne undra om man ska slita sig från sängen nu och göra lite frulle? Andreas kommer vid 12 och hämtar mig (y)



Ghost och Cornetto in the hage :)
 

Natten till söndag

Åh världens och tidernas bästa musikal går på 7:an just nu HAIR :D överlycklig!!!






Lördag kväll

Jaha så har man jobbat klart för detta år då :) Gick så himla lätt att jobba nu på kvällen de var massa flitiga ridskolebarn i stallet och pysslade och dom rengjorde alla vattenkoppar och fyllde på nytt vatten till de som har hinkar :) Så kunde stänga relativt tidigt så nu sitter jag här och kollar på Robinsson och dricker fjortiscider :) väntar på att pappa ska bli klar så man kan äta lite räkmacka (som om man inte ätit tillräckligt i jul?)

Imorgon åker jag till mamma för att fira lite jul, Andreas och jag har önskat potatisgratäng och lövbiff (jag qourn filé) super smarrigt med kall bea (y)


Mamma hade hämtat Oscar hos mormor idag, shiet vad jag saknat den lilla knodden <3<3<3


Lille knodd Oscar <3


Lördag eftermiddag

Här ligger jag och har det bra, käkar belgiskchoklad och bara myser i sängen. Har varit i stallet under förmiddagen och jobbat lite men ska tillbaka vid fem och rida Ghost en sväng och sedan stänga stallet för natten.

Mina planer för kvällen sen är inte många typ äta en räkmacka med familjen och titta på Robinsson och äta ännu mera choklad :) De är så gott att äta under julen och bara ha de bra och mysa.

Imorgon ska jag och Andreas till mamma ute på landet och käka och fira lite jul. Har inte varit där på en vecka så ska bli skönt att komma till lugna Grofsta och träffa hundarna :)




Fredag eftermiddag

Hejsan allihopa! Hoppas att ni haft en bra jul med god mat och fina klappar.

Jag firade jul hemma hos min pojkvän och hans familj och hade de ur mysigt.

Men min jul började redan i tisdags när jag åkte ut till mina kusiner och bakade och
gjorde ett pepparkaks hus :D

Bilder:


Knoda deg


Väggar till huset



Skära ut fönster och dörr



Massa figuer som skulle bo vid vårat hus



Sen började de spåra lite




Haha resultatet (y)



Nu ska jag åka till stallet och jobba ett tag sedan blir de mys med pojkvännen framför "Tomten är far till alla barnen" tänk vad lätt allt skulle vara om de man skullle kunna fira jul så :D

Måndag kväll

Hallå där!

Precis hemkommen från stockholm där vi hade de jätte mysigt, tyvärr kunde inte Frida följa med fick vi veta på morgonen för hon var sjuk :( krya på dig <3

Hittade några julklappar och inne på Björn Borg hittade vi en högljud läderhora (hon kommer iallafall se ut som en om 10år om hon fortsätter sola så där) till bloggare.

Se om jag åker till Andreas idag, litee oklart om han ville eller inte för han menade på att han skulle behöva sova! Så om jag stör liksom? Ska väll ringa om jag orkar annars dissar jag honom ikväll. Anna Anka är ju på tv ikväll och hon är så rolig. Plus att de är rätt sent och jag inte ätit någon middag än men väntar med spänning på vad de kan bli!

Imorgon ska jag till kusinerna om jag orkar, de är så jobbigt att vara ledig allts,  Anna skulle iallafall ta hand om Ghost imorgon så de är skönt!

Söndag kväll

Nästa film:




Sökte på Ghost namn på google och fann att en av Ghost söner var till salu. 7åring 162cm gått 110. Ser tyvärr lite lat ut annars kanske Mickis kunde köpa honom :D


Söndag kväll

Här är filmen när Ghost släpptes i ridhuset idag, han får ett så snyggt steg när han vill visa upp sig.


Söndag kväll

Idag är det söndag, igår jobbade jag och det var verkligen tungt, inte jobbet i sig utan jag hade inte den där riktiga energin jag brukar ha när jag jobbar. Men det kan ju bero på att jag varit sjuk och inte ätit ordentligt.

Idag istället så var jag jätte snabb när jag jobbade och hade fullt med energi, kan bero på att jag åt middag igår och ordentligt frukost idag. Så idag har jag alltså jobbat några timmar på dagen i stallet och sedan har jag tagit hand om Ghost lite, släppte honom i ridhuset :) Har en film på honom som håller på att laddas upp på youtube, visar sen :)

Vilken vinter de är ute! Så himla fint, men fötterna fryser ihjäl annars är de hel mysigt.

Ikväll händer väll inte så mycket i mitt liv Andreas har blivit sjuk så jag blir hemma och ska ta hand om mig, ska ju in till storsta'n imorgon :D


Vinter bilder på hästarna:



Lipa lipa kärlekspipa <3



Ghost <3



Börje han var en av mina favoponnysar när jag var liten <3



Cornetto, typ världens underbaraste häst. Tävlat LC dressyr på honom tihi<3



TiGer och Ghost, bästisarna i hagen <3



Ghost andra bästis Cayenne.

Fredag kväll

Har precis varit hos lilla Ghost och ryktat honom med hans fina gethårsborste. Nu glänser han :) Värsta timingen att jag badade honom i lördags åsså var han inte ute i leran i söndags eftersom han var med i både Lucia showen och lucia tåget, sen kom snön! Så han är fortfarande lika vit. Han är faktist den enda av mina 3skimmlar jag haft som inte skaffar sig pissfläkar på magen, helt otroligt!

När jag kom hem från stallet duschade jag och ställde mig på vågen! Shit jag har gått ner 5kg. Inte konstigt att jag inte har någon enerigi och det var därför Andreas med glimten i ögat och ett leende sa att min mage hade försvunnit, oroa dig inte lilla gubben den kommer tillbaka. Lovat mig själv att inte väga mindre än 60kg. 60KG! ÄR HON DUM I HUVUDET, HUR KAN NÅGON INTE VILJA VÄGA UNDER 60KG????

Jo jag! Jag mår inge bra av att banta och hålla inne med maten. De är när jag väger mellan 61-62kg som jag mår bäst och känner mig snyggast i mina former. Ni får kalla mig tjock som väger runt 60 och är 163cm lång. Men så länge jag har ett BMI under 25är jag nöjd för då är jag inte överviktig.


 
Tjock? Ne bara kurvig och mårbra <3

Fredag förmiddag

Ligger fortfarande i soffan har väll gjort de i två hela dagar nu. Det har varit julavslutning i skolan men jag har inte varit där eftersom jag fortfarande inte känner mig helt pigg. Idag ska jag iallafall ta mig till MIN ponny, ja han är min nu :) Alla papren och försäkringar är klara nu så de är as gött. Ska väll bara borsta på honom och kanske ta en promenad om han inte är allt för pigg eftersom jag inte är så himla pigg att hålla tempo. Imorgon ska jag iallafall jobba på eftermiddagen/kvällen 14-19 och på söndag ska jag jobba en sväng mellan 12-15 så hoppas energin håller. Har ju ingen häst att rida så där spar jag ju på mig.

På måndag ska jag in till sthlm med tjejerna, fick ett medelande på facebook att Mickis ville hitta på något men jag har inga pengar att unna mig varken bio eller middag eftersom jag fick lägga ut onödiga pengar på nya skor eftersom mina blev stulna :´( Men dom pengar jag har kvar kommer iallafall räcka till de få julklappar jag ska köpa. Igår tror jag att jag slog in 10paket känner mig värsta snäll som en tomte nu :D

Jag är en sån person som inte önskar mig så värst mycket utan mer tycker de är roligare att köpa till andra.

Ska snart kolla när mamma slutar för hon skulle med till stallet <3




En bild från i sommras som inte är så charmig, jag håller på att lägga ner eller upp stigbyglarna?


Rida kür till den här med världens finaste Ghost <3

Torsdag kväll

Blev ju ingenting med Enya i tisdags eftersom jag blev illamående som senare utvecklades till något mycket värre så hon fick ju åka fortare än när hon kom nästan :D

Ska väll prova på ett försök nu på jullovet ;)






Precis fått sms från Andreas och han kommer och sällskapar mig ikväll så underbart <3

Torsdag eftermiddag

Vi har en bloggnörd ibland oss, tihi.





Torsdag förmiddag

Har varit ute på en liten promenad i blåsten, de var rätt skönt men jobbigt att gå upp för trappan när jag kom hem :(

Har kommit fram till att Ghost påbörjade sin ledighet denna vecka för har tränat ner honom nu 2-3veckor så känner inte någon direkt skuld att låta honom stå fram till nyår. Ska lägga tid på att komma i ordning i stallet. denna höst och vinter har mina grejer legat huller om buller och jag har inte varit lika skötsam med läderskötseln som jag brukar vara. Har nog med att göra att körkortet och massa uppsattser tagit så himla mycket energi från mig.

Kommer iallafall göra som jag gjorde förra året när han var ledig. Bara ut och gå med honom, kanske skritta ut en sväng, släppa honom i ridhuset och bara mysa. Kommer ju jobba rätt mycket i jul också så jag kommer ändå inte ha lika mycket tid som annars att rida. Ska sätta igång honom 2januari 2010.




Torsdag morgon

Ligger här i sängen och kan knappt röra mig har så fruktansvärt ont i kroppen! Funderar på att gå ut i snön och bara promenera lite snart för att kanske få rörelse i lederna och sånt + att få lite ljus och luft på mig. Har ju legat inne i snart två dagar. Hoppas på att min pojkvän kommer och hälsar på ikväll, spyr ju inte längre så tror inte jag smittar. Se om jag tar mig till julavslutningen imorgon. Klarar ju inte ens av att ta mig upp ur sängen idag så får se hur de blir. Vill så gärna åka till Ghost och borsta honom men känner mig inte så pigg på att sätta mig på en buss ifall jag börjar må illa. Vill inte köra heller för de är så mycket snö och då kan det vara läskigt. Pappa har iallafall lovat att han ska följa med i bilen första gången jag kör i snö. Feg jag är? Kanske!

Ne ska sätta på mig mössan och vinterjackan och försöka ta mig en liten promenix nu.


Ha de bra

/Frida




Ghost och min första 90cm i november.


Onsdag eftermiddag

Här sitter jag som en äcklig tjej och fryser och svettas om vartannat. Har gått och blivit magsjuk igårkväll och hela natten, absolut inte mysigt. Nu är första gången jag äter något sen lunchen igår, de blev en skorpa och lite blåbärs soppa.

När man var liten och var sjuk behövde man aldrig varit ensam, jätte  tråkigt :( pojkvännen är i skolan och alla andra jobbar.

Ne nu ska jag väll försöka få i mig min mat och hoppas på att den inte kommer upp igen...



inte pigg idag...


Måndag eftermiddag

Bloggkåt idag? Haha nejdå håller på att lägger in filmen från julshowen, tyvärr blev de bara 3min och ca 2min av den tiden står vi stilla för min pappa promt skulle filma hela tiden när jag var med. Tyvärr tog ju minnet slut och sedan när lucian skulle fotas när jag tagit bort lite bilder tog batteriet slut, men nu är kameran laddad och tömd :)



Här är skorna jag köpte igår, skåda och kritisera som ni vill. Dom är grymt varma och sköna när snön ligger djupt.


Måndag eftermiddag

Sitter här i skolan och är jätte mätt efter att ha svullat i mig massa av skolans potatis sallad.Mmm så goo den var. Vi har haft dubbel lektion i naturkunskap på morgonen och de var helt okej :)

Nu väntas dubbel lektion i religon och jag ska börja på min "mini uppsatts" denna lektion. Mer info om den kommer senare :D


Håller på att tänka över lite julklappar nu, några köpte jag i början av hösten och några förra helgen. Men på Måndag ska de sista klapparna inhandlas för då ska jag, Jossi, Angelica och Frida åk in till huvudstaden och shoppa loss. Vi ska även försöka hitta till Ben&Jerry's cafét i gamla stan...

Julklapps check:
Mamma yes
Pappa  ½ yes
Enya yes
Ossian yes
Saga yes
Tindra yes
Angelica yes
Jossan yes
Andreas noo
Svärföräldrar yes
Mormor noo 
Farmor noo
Gamel moster noo





En bild från Julshowen, Ghost är fin iaf (bild från film)

Måndag kväll

Försöker följa något slags mönster i rubrikerna men lyckas inte alltid komma ihåg vilken mönster jag ska följa! Men tror att de kommer bli att jag skriver dagens dag och sedan vilken stund på dagen/kvällen de är, bra va?


Lucia tåget med Ossian var ju hur gulligt som helst fast jag frös ihjäl eftersom jag bara hade mina converse pga att någon i stallet tyckte mina stövlar från Ullared var snygga och tog dom i onsdags när jag var på hoppträning. Bittert för mig? Haha ja jag köpte faktist skor när jag var på Ullared även fast dom kostade under 500:-! Men dom var snygga, sköna och som sagt inte dyra. De är inte så att jag dör om jag har billiga skor direkt.


Så idag när jag ändå var på Väddö så knallade jag in på deras lågprisaffär KNALLEN och köpte mig ett par ljusgråa kängor som var fodrade och varma. Även dessa kostade under 500:- dock var de halva priset på dom. Lägger ut en bild imorgon eller något, ska faktist till pappa imorgon för ska vara barnvakt till Enya tills på onsdag, så kan använda laptopen. Det var länge sedan så de kan bli lite underhållande (att passa Enya alltså)!

Imorgon i skolan händer väll inget spännande vad jag vet, är väll inte så många som kommer iaf inte mina flickor Angelica och Jossi, juste vi delade upp projektet bra nu så snart kommer de vara klart :D

Nää ska väll ta och krypa till kojs snart, kanske inte får någon skönhets sömn imorgon när man har sötungen hemma!




En bild från midsommar, tror Andreas har tagit den!



Välkommen hem Linn!!!

Idag kommer min kusin Linn hem från Texas, eller ah? Hon kanske inte tycker hon kommer hem och kanske tycker att hon åker bort? Haha den diskussionen får vi ta sen ;)

Men iallafall välkommen hem till kalla och snöiga Sverige :D
Ska försöka ta mig ut till Libby så fort som möjligt, vill baka
julgodis jö!!! <3





Måndag morgon 9.38

Sitter här hos Andreas, vi hoppade över lucia fikat i skolan idag och tog lite sovmorgon, alltid lika sköönt att sova ett par timmar längre.

Idag händer de väll inte så mycket i mitt liv förutom att jag ska till Ossians dagis och se på deras luciatåg (asgulligt jö) I skolan ska jag bara gå på möte med projektgruppen och våra handledare för att vidare ha möte med Leila på onsdag, så jag blir klar någongång!!!

Ska hämta ut mitt körkort idag också, jag är så himmla ful på de kortet så att de inte är sant....



Nu är Andreas här så nu sticker jag, bye!

Söndag eftermiddag

Jaha så är det mörk igen fast klockan bara är över fyra. Har varit i stallet sen 10 imorse och ordnat med Ghost och varit med i stallets julspel. De var kul :) och jag tyckte alla var jätte duktiga!

Pappa hade filmat lite så lägger väll ut någon film senare, dock tror jag min mor har kameran och den får jag inte fören imorgon och då ska jag till henne och hennes data är super seg och jag orkar inte ta med min laptop så filmen kommer helt enkelt ut tidigast på onsdag :)

Bilder kanske jag kan hitta? Eller får se helt enkelt!


Igår var jag och Andreas några timmar och köpte julklappar, hittade till småtjejerna och mina gudbarn. Även till mina två skolflickor Jossi och Angapanga!


Sedan badade jag häst i kallvatten :O Aja bara på halsen och benen så han klarade sig :D Stod och gnuggade honom torr med täcken och grejer så han frös inte ett dugg.

Har lite beslut ångest om jag ska sova över hos Andreas inatt? Vi får se har iallafall lovat att komma till honom en stund!

Angående Idolvinnaren var det bara jag som började tok böla när Erik tog upp sin pappa och flickvän på scen? Så fint och rörande att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna <3



 
Gu vad gott med solvarma bär, bild från i sommar-09

Lördag förmiddag

Sitter hemma hos Andreas och väntar på att han ska bli klar, varför ska killar duscha så jäkla länge? Jag är typ klar ska bara sminka mig lite till, håller på att vänta med att ögonkrämen sjunker in ordentligt så inte mina mörka ringar under ögonen ska synas, I-landsproblem?

Idag ska vi ner till Norrtäljes lilla centrum och försöka hitta julklappar så gott de går :) Det ska bli mysigt och juligt tycker jag! Har köpt till min mamma och pappas julklapp är nästan klar behöver bara justera lite till på måndag. Sedan är jag ½klar med svärföräldrarnas julklapp!

Nu kommer Andreas så jag ska sno spegeln inne i badrummet, har ni hört någon som inte har spegel i sitt rum?


Puss och kram!


Fredag eftermiddag

Middagen var riktigt kul igår :) Tack!

Idag var de dock väldigt jobbigt att komma upp ur sängen. Men slutligen tog vi oss båda i kragen och gick upp. När jag säger vi menar jag mig och Andreas <3 Sedan var gick vi till skolan och de var ISSSS kallt, vintern kommer nu hoppa jag, har tom snöat lite idag.

I skolan gjorde jag och Stefanié våran redovisning och de gick faktist bra :)

Sedan åkte jag till stallet och red en något lerig häst som heter Ghost och är världens underbaraste, bara så ni vet <3 Vi red ca 45min på lilla ridbanan, där var de iallafall mjukt dock lite lerigt! Men vi kunde rida på i alla gångarter åsså vidare...

Snart ska jag träffa Frida vi ska gå och fika de ska bli trevligt,

Sen ikväll blir det fredagsmys med Andreas hos honom, ska väll köpa lite Ben&Jerry's och massa godis de är ju bara IDOL final engång om året :D







Ett litet inlägg!

Jaha så var det torsdag, ikväll ska jag och Andreas på middag hos hans kompis i, trevligt trevligt ;)

Ska väll snart ta och göra mig i ordning, tänkte ha ganska vanliga kläder orkar inte piffa upp mig med klänning och strumpbyxor. Men ska iallafall använda min Icurl så får se vad som händer md håret. Förhoppningsvis regnar de inte när vi går dit för då förstööörs lockarna och blir bara till krull!!!


Dagen har varit lugn i skolan och jag och Stefanié blev klar med vårat arbete om "Hälsa i Norrtälje" ska ha redovisning imorgon bitti på hälsopedagogiken!


Ne dags att köra igång! Ska kolla bussarna härifrån ska möta upp Andreas vid hamnen.




Funderar på hur jag ska göra i nyår, tyvärr blir det en värderingsfråga!

Tävlar hos Blondinbella!

Är med i en tävling hos Blondinbella och tävlar om denna från Lipsy:





Körkort!!!

Jag har körtkort!

Så nu är de bara tuta och köra!

Idag kommer även mammas nya bil:


18 years!

Fyllde ju år för ett tag sen men jag tänkte skriva lite om vad jag fick i födelsedagspresent:


En bärbardator från Acer:



En Babyliss Icurl:


En Charles Owen hjälm Wellington (har dock ej fått denna för jag har inte beställd den ännu):




och 3 flaskor champagne, party? Champagne glas, flytta hemifrån saker, en häst, pengar, presentkort, ringar, globen biljetter+lunch, duschkit, tofflor mm... 







Så här såg tårtan ut jag bakade :) Värsta go med nutella och grejer :D

Ikea planer

Har ju fått min älskade laptop så nu ska de göras om i rummet :D

Ska stämma en shoppingdejt med min lattebrud Frida så vi kan sticka till Uppsala och shoppaa på IKEA där. Har suttit och spånat lite på vad jag behöver och det är bland annat en byrå med förvaring, hylla och någon tavla:

 

Jaha så var det måndag igen!

Sitter i skolan klockan är 10.40. Händer inte så mycket här sitter själv i ett hörn i datasalen. På morgonen har jag haft körlektion och sedan när skolan började hade jag rättskunskap! Nu ska jag bara sitta av tiden här till lunchen börjar! Ska faktist plugga lite naturkunskap har prov imorgon, ioförsig kommer jag typ missa provet eftersom jag har uppkörning men de är ändå bra att vara förberedd.


Mina dagsplaner ser väll inte så spännande ut, skola fram till fyra, ska fixa pappas julklapp och sedan ska jag ta mig till Bergshamra för att klippa mig, vet inte om de blir en blekning? De skulle faktist vara lite lyxigt men tror jag får vänta någon månad till så pengarna räcker till alla de julklappar jag ska köpa :D


Ska skicka iväg ett textmess till Frida om vi kanske kan ses någon dag :D



Puss och kram!

Lördagsmys

Igår kväll efter kryssningen hade jag och Andreas lördagsmys <3<3<3



Att sakna <3

Att förlora någon de kan vara en kompis, ett djur eller en släkting är jobbigt. Jag kan sakna min ponny Bugsy så fruktansvärt mycket att tårarna kommer för jag vet att han aldrig kommer att komma tillbaka <3

Men man att sakna någon för att man är ifrån varandra tycker vissa är töntigt. Jag saknar min pojkvän jämnt när vi inte är med varandra. Det är ju hur normalt som helst eftersom vi älskar varandra. Jag brukar även sakna mina Gudbarn när jag inte träffat dem på länge.

Blondinbella en som inspirerar mig oehört mycket som bloggerska har nu på söndagskvällen skrivit ett sånt fint inlägg om att saknad och som jag verkligen tog till mig och ska tänka på när jag och Andreas är ifrån varandra en längre tid. Läs och njut:

http://blondinbella.se/att-vaga-sakna/


Mitt nya projekt

Nästa vecka blir jag hästägare till världens underbaraste valack, de är han som är mitt projekt!
Mamma berättade att vi ska skriva kontrakt redan nästa vecka <3 Längtar!!!

Berättar mera senare, ska borsta tänderna och gå och lägga mig har körlektion innan skolan <3


Kram från Frida

Hej allihopa :D

Haft typ världens mysigaste och roligaste helg som resulterade i att jag sov till 13.50 idag. Eller ah vi skyller på Andreas eftersom han inte väckte mig ordenligt för han vaknande tidigare än mig.

Kryssningen var helt fantastisk, god mat och dryck och massa bra musik och mindre bra i karaokeen, fast det är kul att skratta åt folk.

Juste sitter vid min nya dator nu som jag fick av pappa i födelsedagspresent!!!

Tänkte visa imorgon vad jag fick för något förra veckan när jag fyllde år :) Är inte riktigt pigg just nu och sen är de ju skola imorgon så måste ju gå och lägga mig tidigt :D



Kryssning!

Imorgon firar jag och Andreas 1år tsm <3 så nu åker vi till Åbo på kryssning, kommer hem imorgon kväll<3<3<3


Psykologi uppsatsen klar!

Så himmla skönt! 5sidor blev den inte för många och inte för några helt enkelt! Satt i skolan och skrev hela förmiddagen :) Efter skolan åkte jag hem till Andreas men så fort jag kom dit skulle han sticka och klippa sig och jag orkade inte följa med så jag somnade i hans sköna varma säng :)

Vaknade av att han sa något när han kom hem och sedan var de dags att laga middag, undra hur länge jag sov egentligen? De blev ris och kycklinggryta till mig medan Andreas gjorde klyftpotatis och snitzel :D

Sedan begav jag mig till stallet för att rida lilla Ghost. Han fick sina tyglar jag köpte i Globen och han var jätte snygg i dom eller vad man säger! Ghost hade inte blivit riden på x antal dagar eftersom de varit så mycket med körkortet och födelsedagar så han var lite spänd men blev mer avslappnad på slutet. Red kanske bara 30min för ville inte chocka honom!

Imorgon ska jag på Älvsjö med alla 3:or i skolan! Vi ska leta högskolor vi vill gå på, de är väll ingen hemlighet att jag ska gå till polisernas "stånd" :O hihi. Sedan ska jag kolla vad Karolinska Universitetet eller vad de hette har att erbjuda. Funtar på att gå deras socionom eller psykolog utbildning också. Men vi får se. Jag kommer bara vilja åka hem hem hem. Vill så gärna hålla igång Ghost nu men om det inte är de ena så är de det andra. Hinner iallafall rida fredag och söndag denna vecka.

Se om Anna kan rida lördag. Är ju på kryssning fredag kväll till lördag kväll Andreas och jag firar ett år wihoo!


Nä nu ska jag gå och duscha och sedan krypa ner och sova!

Nervositeten kunde inte kopplas bort!

Igår hade jag teori prov, var fett nervös men fokuserade som tusan hela bussresan och när jag väl var framme var jag helt i fokus och de kändes som jag skulle in i OS-arenan. Jag klarade av att hålla nervositeten borta under hela provet och när jag tryckte på "avsluta provet knappen" och svaret att jag blivit godkänd. Släppte allt och nervositeten fick komma av sig själv. Jag skakade när jag hämtade mitt papper med resultatet och med världens leende gick jag mot tunnelbanan.

Idag var nervositeten borta och jag kände ingenting alls fören jag började köra och då hade jag inte tid att fokusera bort den som jag hade på bussresan i måndags. Den kom självklart när jag höll på att backa så där började problemen uppkomma och jag blev mindre uppmärksam och tryckte mer på gasen än vad jag skulle och liknande. Blev kuggad :'( Visserligen fick jag tydligen en som var känd för att kugga.

Men nästa gång ska jag försöka vara nervös tidigt på morgonen så jag hinner fokusera. Precis som inför en tävling då fokuserar jag för att inte bli nervös när jag är inne på banan, jag börjar redan på vägen dit och när jag rider fram. Sedan när jag gjort dressyrprogramet eller hoppat banan så låter jag nervositeten komma. Den kan komma i tårar, i skratt eller bara att jag skakar kraftigt.

Bloggar mer senare i veckan/månaden måste bli klar med psykologiuppsattsen! Jag vet snart en månad sen den skulle vara inne, men haft så jäkla mkt annat. Nu är de DH! <3  

RSS 2.0