10 000:-/år fan heller!!!

Haha kollade runt lite på aftonbladets hemsida och hittade en ganska intressant artikel om hur mycket de kostar att hålla på med olika sporter. Föräldrarna klagade då på att Hockey var så dyrt "De kostar oss omkring 30 000:-/år" Hockey var även överst på listan.

Efter kom ridsport med "ynka" 10 000:-/år. Vafan är de här?
Har min familj blivit lurad eller? I genomsnitt betalar mina föräldrar
10 000:-/månad för att jag ska kunna vara aktiv i ridsporten och ha egenhäst.
Då tillkommer även vissa kostnader någon månad så iblan kan beloppet hamna
på 11 000:-.

Med allt som ingår när man har häst kan jag här med säga att ridsport på lättklassnivå har 1ponny som inte ens är köpt utan lånad, egen transport (service, besiktning och parkering), inackordering, träning 2gånger i veckan, tävling 1-2gånger/mån, utrustning, hovslagare, vetrinär, försäkring, mat, kiropraktor. Ja ni fattar allt!!! Så slutar summan på 120 000:-/år och inga 10 000:-!!!


Ät de!!!







Goo morgon

Är alla lika pigga och glada som mig denna måndags morgon?
Idag på morgonen har vi i klassen vår första rättskunskaplektion.
Känner nästan på mig att detta ämne kommer bli en av mina
favoriter. Jag älskar nästan allt som har med lagar och sånt.

Ska gå om 10min gu vad segt klockan går. Men de är väll för att
jag längtar till lektionen och allt jag kommer få lära mig. Gu vad
pluggis jag låter men va fan!!!


Efter rättskunskapen har jag hål mellan 10-13, kanonkul, fullfart (y)







Kärleks brev på en postislapp! <3

Ett säkert kort som överaskar och gör din partner glad!

Andreas hade glömt sin plånbok här och innan han kom och hämtade den nu på kvällen
så skrev jag en notis på en hjärtformad postislapp, vill inte avslöja vad jag skrev ifall han inte sett den
än men läser här.

Så leta fram den du darling <3

Ett bra och enkelt sätt att visa att du älskar personen och som du säkert kommer att få uppskattning
för nästa gång ni träffas.  

Kan även göras till din bästa kompis, föräldrar eller syskon. Beröm, komplimanger och lycko önskningar värmer!

Vill ha



Klänning från VILA 499:-
den skulle passa min garderob perfekt! <3



Nu ska ni få lite text och massa bilder!


Klippte ju lugg i onsdags


Mickis (tavlingsryttaren.blogg.se) är och går banan på Stockholm Horse Game


Väntar på sin tur


Hoppar


Fullfart


Mörkbild på stjärnorna. Men har inte orkat "ljusat" upp den.


Var och hämtade hem min första ponny och tävlingskamrat My.Z
Nu ska min Gudson Ossian bli proffs.



Äntligen Fredag!

Har sovit jätte oroligt inatt vet inte varför? Men nu är jag knappt vaken. Sitter och dricker kaffe, fanns inga goda mackor hemma eller yoghurt, så jag får mätta mig så länge med kaffe och får sen gå till närbutiken här och köpa lite frukost. Annars blir mina föräldrar galna om jag inte äter.

Idag vid lunch ska jag in till Stockholm och kolla på Horse Game (tjat, tjat, tjat) jag vet har sagt de jätte många gånger nu.

Usch nu blir de för mycket kaffe i tom mage, mår illa!!! Måste ha mat.

Ska väll fixa mig lite och borsta håret så de inte ser ut som ett fågelbo. Bloggare vidare senare!


Go'natt

Sådärdå ännu en dag avklarad. Gick upp runt halv 9 imorse och hade en ledig dag vilket var väldigt skönt. Åkte till stallet och red ut på Ghost. Efter att jag kom hem från stallet var jag helt slut, ni vet man blir lite trött av att vara ledig. SÅ jag gräddade lite pannkakor och sedan läste jag bok och självfallet somnade jag.

Vaknade av mig själv och hade 6missade samtal och 10olästa medelanden. Hade mobilen på ljudlös och den låg i ett annat rum medan jag sov och de visade sig att klockan var över fyra. Och jag och mamma skulle träffas fyra och beställa stigbyglar till mig. Så lite snabbt till Granngården och beställa dom och sedan iväg ut till syrran och äta middag och fira Sagas födelsedag.

Nu sitter jag här och är relativt pigg, varför somnade jag för? Ska snart gå och lägga mig men tänkte läsa lite i boken först, så jäkla spännande just nu! Vill läsa ut den så man kan se filmen någon gång (män som hatar kvinnor)

Imorgon blir de Stockholm Horse Game och jag ska in och heja på Sussie och Mickis!



Go Kenza go Kenza

http://kenzas.se/2009/august/jag-kan-ocksa.html#comment  detta inlägg gjorde min kväll betydligt roligare!

Ny duschad och ny lunchad

Sitter här och väntar på klockan. Ska gå om ca 50min till skolan, hoppas på att regnet lägger sig lite så de inte bara vräker hela vägen. Lyssnar på Mikael Jackson just nu samtidigt som jag tittar på tv och självklart bloggar! Haha fin komination. Intressant med Psykologi idag.

Håller på och tittar på lite bilder på olika luggar jag skulle kunna tänka mig. Exempel:



Söta Hollywood brudar i fina luggar men favoriten är:




Lugg passar dom med ovalt ansikte, dom med långpanna och långtbanan ansikte min frisör så snällt säger.
Jag har då de vanligaste och lättaste ansikte att ha ett ovalt ansikte som Alla frisyrer passar till! 


07.54

Go'morgon sitter här på min "lediga" dag så här tidigt på morgonen. Ska åka till stallet snart och rida ett dressyrpass på Ghost. Har tagit reda på att jag har psykologi 14.40-16.00 så helt ledig är jag inte. Men jag valde mellan att rida eller ta sovmorgon och då blev valet att rida eftersom jag ska klippa mig idag :) Jag ska ev klippa lugg om jag törs.

Ne måste ta och tvätta ansiktet och ploppa i lincerna och sedan blir de att åka buss!!!


Go'morgon

Godmorgon nu är de måndag och skolan börjar om en timme. Ska gå om 30min. De är skönt med en 20min promenad på morgonen då hinner man samla tankar och vakna ordentligt samtidigt som man får lite vardags motion, de är ju ändå 2km dit.

Efter skolan är planerna att åka ner till stallet och rida ut med mamma en sväng. Har faktist inte ridit på hela helgen. I lördags var jag barnvakt och igår red Anna så helt still har Ghost inte ståt plus att Ghost gått på sista betet nu i helgen så då får han ju även lite extra motion på ängen.

Imorgon har jag sovmorgon så ska få Andreas att sova över, hoppas de går :)

 

Veckans bloggtips

Här är bloggen med skvaller om alla kända bloggare
http://gossipseven.blogg.se/

väldigt kul tidsfördriv!


20.03

Om två timmar så ska jag sova. Följer mina rutiner nu när skolan har börjat. Inte vara vaken längre än till tio om de är skola dagen efter.

Jag är verkligen as trött så jag behöver verkligen sova. Är väldigt frussen också så ska nu bara lägga i nytt lakan för de var en unge som spydde i sängen imorse sedan gå in i duschen och lägga in en inpackning och sedan blir de till att läsa Män som hatar kvinnor (filmen kommer ut imorgon på dvd) så snart blir de filmkväll också!


Puss och go' natt, hinner nog blogga imorgon innan jag går till skolan :) Ska försöka påminna mig själv att köpa batterier till min filmkamera så mamma kan filma på hoppträningen på tisdag :D



Lite små seg

Har haft Enya inatt och hon var hur lugn som helst hon sov mellan åtta igår kväll till sex imorse då hon vaknade och var hungrig sedan sov vi enda till halv nio. Tyvärr har min pojkvän inte sovit så mycket för Enya har legat och vaknat till och från och hon gråter bara när hon är hungrig eller känner sig för blöt annars ligger hon mest och sparkar eller jollrar. Något som jag inte har hört. Nu har både Enya och Andreas åkt hem och jag sitter här och planerar min kommande vecka.

Imorgon börjar jag nio och de är bara på måndagar jag börjar nio annars har jag sovmorgon eller ridning innan skolan resterande vecka så de är skit bra för mig som har häst plus att hunden inte kommer vara allt för länge ensam och kommer därför inte behöva åka till mormor så ofta :)

Anna en av ridinstruktörerna i stallet ska rida Ghost idag så jag behöver inte åka ner till stallet idag vilket är sköönt de är bra att ta lite semester från stallet ibland eftersom jag både jobbar och har min hobby där kan man bli lite trött av att se stället varje dag.

På tisdag börjar hoppträningen för Sara vilket ska bli massa kul (åh fjortis)

Ikväll blir de kräftor och västerbottenpaj <3

Godmorgon



Nanny Fridieee

Så här ser de ut hos mig denna lördag:




Har en liten Enya här i helgen så min syster ska få sova lite


Go'morgon

Idag är de fredag och idag får vi våra scheman! Hoppas de blir  ett okej upplägg iallafall. Vi ska träffas på Smulan idag på morgonen och ta en morgon kaffe med hela klassen och jag längtar efter morgon latten <3 Kan inte förstå hur man inte kan gilla denna underbara dryck. Jag gillade inte latte eller någon form av kaffedryck förut. Men de tillhör när man går på fik så 3-5gånger får man tvinga i sig och sen kan man inte slita sig. I min familj räknas man inte ens som vuxen om man inte dricker kaffe. Känn dig träffad Carro "saftochtedrickare" jag är mer vuxen än dig :)

Ikväll är de hoppträning och sen blir de mys med pojkvännen <3


Puss



Första skoldagen

Men kan ju tro att dom som inte tillhör min "bekantkrets" hade ätit bitchpiller hela sommaren, inte ens ett leende fick man. Men många skratt med de bästa och överfallsalarm i korridoren var en höjdare :D

Har kommit hem från privathästmötet och vi får en ny privat häst till stallet nästa vecka. Fick även veta att vi får vara med i Div II laget i höst och de är underbart. Vallentuna 27september ska vi tagga till. Tack vare denna nyhet fick Ghost vila! Haha nä jag var bara lat idag pga skolan börjat...


Sitter här som en påsk kärring :)

Med huckle, har en inpackning i håret som ska vara inne ett tag så håret blir så där glansigt och vackert. Mitt bästa tips om inpackningar är att ha den i lite längre än vad de står. Och eftersom lägenheten inte är inredd med badkar är de jobbigt att stå i duschen så jag sitter med en fuktighanduk över mitt inpackade hår.

Idag har jag varit på stan med brudarna de var kul :) Vi satt och fika på pelikan och prata en massa innan vi gick en shopping runda, hamnade rätt länge på Åhlens för att inhandla diverse skolsaker. Jag plockade på mig 2block och 1kalender.

Sedan vidare till Lindex där dom har grymt snygga underkläder (iallafall trosor) plockade på mig 3st i spets i fruktiga färger mums :)

Snart ska jag gå och skölja ut och sedan blir de till att lägga in silikon och imorgon kommer jag vakna med tjockt glansigt fuskigt blonthår!!!


Puss på er

Frågestund

Bara för jag har fått så mycket nya besökare så blir de en frågestund som jag kommer stoppa på söndag kväll. Så fråga vad ni vill mellan himmel och jord!


Myspelle

Oscar myser sönder när de är så här dåligt väder.

Igår:


Idag:


En minnes film för Söstholm Bugsy

Har nu på morgonen klippt ihop en minnes film till min ponny Bugsy som vi tog bort förra sommaren.
De blev en känsloladdad känsla när jag kollade igenom filmen innan jag laddade upp den på youtube.
Den ska bearbetas nu men lägger upp den ikväll så ni läsare ska kunna se den <3




Mitt naturliga liv kommer fram...

När inte min gulleplutt är med mig, jag tröstar mig då genom att blogga! Men vad ska jag blogga om. Ikväll har jag rensat ut min bokhylla hittade massa saker och papper från prov när jag gick i högstadiet jätte kul :) Plus 3miniräknare från Svanberga! Haha Angelica kommer du ihåg?

Jag har även städat min tradionerliga måndags städning. Alltid lika underhållande att krypa på knä med dammsugaren (ja jag är pedant, inte en smula får missas)

Väntar även på att kaffet ska bli klart beställde av pappa för några minuter sen så snart kanske han ropar från köket.

Åh vilket liv man lever alltså,  imorgon blir de träning för Carina och på onsdag en runda på stan med brudarna, eller iallafall Jossan för Angelica har inte svarat på mitt sms eller på msn?

På torsdag börjar jag i 3:an i vår tar jag Studenten, på fredag ska jag vara med i sista hoppträningsgruppen. Måste ta tag i hoppningen så jag inte bearbetar olyckan för länge. 

Har btw fått tid för klippning nästa onsdag ÄNTLIGEN!!!


Nu ska jag hämta kaffe.

Ciao



 

Kissie kanske är snygg på riktigt?

Hon redigerar sina bilder för att få ett snyggare yttre, något jag tycker blir motsattsen!

Beviset finns på denna länk  http://apieceofsisters.blogg.se/2009/august/kissie-avslojad.html#comment

Så då vet ni de :) Kanske ingen nyhet egentligen <3


Säkerheten måste gå först.

Som ni kanske har sett på min facebook status har jag varit med om en liten häst olycka i helgen, som kunde ha urartat sig till något större om jag inte skulle ha haft en så snäll och lugn ponny som jag har.

I lördags var jag i Rimbo med Ghost eftersom vi skulle tävla lokala där. De blev lite brottom med framridningen, eftersom vi kom lite sent och jag ine gått banan så fick jag stå och titta på några ekipage för att lära mig den, tur att den var lätt annars skulle jag fått panik. Medan jag kollade banan skrittade mamma fram Ghost. Sedan in på framridningen och rida fram lite lätt. Han skulle ta LDn som framridning tänkte jag. Så ville inte trött ut honom. Sedan var de dags för framhoppning och jag hoppade lilla i en åtta 2-3gånger innan jag gick upp på räcket 1gång och oxern 1gång sedan var de nästan min tur. Så mamma satt på min säkerhet ifall Ghost skulle få för sig vägra inne i ridhuset "sporrarna". Sedan sa jag till mamma 

- Jag tar oxern engång till. 

Och utan att hon hann svara smackade jag på och Ghost hoppar av för tidigt jätte för tidigt då tappar jag balansen Såklart och råkar nudda ganska hårt med sporren så Ghost börjar bocka och jag har inte återfått balansen så jag blir avkastad med foten i stigbygeln. Jag har säkerhets stigbyglar men mina nya stövlar visade sig vara bredare än mina Cavallo så jag släpas en bit med dunkande huvud som såklart åkt ner i backen först. Vaknar med ett team av funktionärer och en sjukledare kommer och tittar till mig och jag mår rätt okej men har ont i huvudet. Sjukledaren rekomenderar att jag inte ska starta.

Så de var bara att packa in en rätt nöjd men oförstående ponny i transporten och åka hem och vila.

Så nu blir de till att köpa nya stigbyglar och funtar på att beställa dom här som är utvecklad att passa min stövel:

Kostar dryga 899:- lite dyrt för stigbyglar anser jag men säkerheten går före, ni kan aldrig få en samma mig men
jag kan tjäna in dom här pengarna rätt snabbt.








 


Måndag

Hejhej äntligen tid över för att sätta mig vid datorn och blogga :)

Har haft så mycket på gång nu att ingenting har gått ordentligt till iallafall inte i den normala vardagen.
Har till och med glömt att boka tid till frisören och nu bara 3dagar kvar till skolan så känns de INTE som
jag hinner få en tid innan dess. SÅ de blir stora sofisikerade och sexiga lockar indränkta i silikon och inackning
dom första dagarna i skolan. För visst ser lockigt hår mindre slitet ut än platt hår?

Lägger nu först och främst in bilder på något jag tror ni saknat, bilderna från Ullareds resan:



Vi stannade i Gränna och köpte polkagris, jag köpte en som hette "Prinsess-stång" rosa och go var den



Vi bodde på ett jätte gulligt ställe i Fegen

Och de här köpte jag i hästväg:




Och i vardags väg:


Ganska så stor skillnad va? Haha som småhäst tjejer brukar säga
"Häst är bäst"

Hallihallå läsare

Har inte bloggat på riktigt på ett tag, kan väll inte säga att inlägget igår var så seriöst. Vill bara medela att jag kom hem från Ullared i onsdagskväll och har tillbringat de senaste dagarna sedan hemkomsten med min Andreas så där har ni svaret varför jag inte bloggat!!!

Just nu sitter jag hemma hos Andreas och väntar på att han ska bli klar. Vi ska gå till min farmor och äta lunch nu vid ett innan jag ska ner till stallet och fixa min ponny inför tävlingen imorgon ska även hinna med och rida lite.

Senare under dagen ska jag verkligen ta mig tid och blogga om min och mammas tvådagars tripp fram och tillbaka till Halland och visa bilder på saker jag köpte och gjorde.

Hoppas ni kan vänta <3


Pussar från er bloggare


Vilket startfält!!!

Kollat startlistan för LCn på lördag.  Haha bara massa man känner jö.

Hoppas ni ser <3 inge bra bildkvalite

8.30 går bilen till Ullared imorgon

Imorgon åker vi ner till Ullared, vet ungefär vad jag ska köpa. Typ inredning till garderoben hos mamma (menar då inte kläder utan korgar och galgar mm), sedan ska jag hitta nya fräsha skjortor tänk Engelsk skolflicka och sedan skolblock och smågrejer man behöver i skolan allt i rosa. Orkar inte bry mig längre vad man har i skolan. Jag vill bara se fräsh och stilren ut och ändå en liten gnutta modern. Vill spara mina andra kläder till bättre tillfällen på helgerna eller efter skolan. Skolan är ett jobb för mig och på de flesta jobb har man en dresscode varför inte införskaffa de i skolan? Så man slipper alla som går runt med för ltie kläder. Men liksom inte fan jobbar du i kortkjol och linne när du är höganställd chef? Då är de kavaj som gäller! Oj oj oj vad gammeldags jag låter. Men va fan jag är bara ärlig de ser för jävligt ut med trashiga kläder eller ännu värre mjukisbyxor :O



Alla dessa modeller på skjortor är förbannat snygga!!!

Höll på att få en chock..

När jag kollade min statistik! NI besökare har 20 dubblats sedan starten, fattar ni de är enormt :D

Välkommen alla nya läsare


Sveriges egen Michael Jackson?

Var de bara jag som blev rörd av Darins hyllning till Mikael igår på sommarkrysset?

Ghost tränings schema:



Som ni ser har jag lagt stor vikt på dressyren denna vecka och detta är dels för mig och min sitts skull. I varje pass har jag lagt in 20min träning utan stigbyglar i alla gångarter. Jätte härlig träningsverk man får.

Avslutade veckan med en härlig uteritt i fina sen sommarvädret med mycket galopp intervaller så Ghost var helt svettig när vi kom hem :)

 

Shopping i Täby centrum (fredags)

Dålig uppdatering i helgen (jag vet) men jag har varit hos min älskling så de är därför <3

I fredags åkte jag, Jossan och Angelica in till Täby C för att shoppa lite. Jag hade drömmarna att hitta en väska
och ingenting annat. Det slutade med 2 väskor, 1 neccesär och 1 halsband. Så jag var ganska nöjd. Hade tänkt att betala max 700:- för en väska och nu fick jag 4saker för de lägre priset, great!!!

Småbilder (klick bara)
Ansikte och klädsen (klänning från JC)
 

Jossan hittade sin "dröm" jacka på Zara


Jag och Angelica bjöd Jossan på shopping lunch.
 

Här väntar Angelica på bussen och Jossan sover för hon är trött :)



Här kommer de stora bilderna på vad jag köpt :)



Storväska från Lundbergs Handskar och väskor 199:- (slutrea)
Liten väska från Gina tricot 199:-
Sött halsband från H&M 29.50:-
Liten neccesär från H&M 29.50:-

Kolla så sött de är och hel rätt med rosett i höst :)




Go'kväll

Facebook fungerade igen jippie! Trodde allvarligt att världen skulle gå under.

Just nu sitter jag här ny duschad och insmord med aftersun från Garnier pga att jag har haft en lat dag i solen och vägrar att få solrynkor eller flagna i huden, Fridieee gillar inte solrynkiga kvinnor i 40års ålden. Jag har även på mig mitt söta Nalle Puh nattlinne jag köpte i 7:an hahaha men de är så skönt med  sval bomull över huden när den är lite solsviden.






Har även varit och ridit lilla Ghost här på kvällen och han gick jätte bra, mest nöjd är jag med galoppen som vi jobbade på runt fyrkanten och vi red i tempoväxlingar, jätte bra lydnadsövning för lilla Gurra som gärna vill springa iväg lite i galoppen. Vi red nere på Stora ridbanan där skuggan hade kommit över så de var mysigt svalt där.

Snart ska jag fixa naglarna inför tjejerna och min shoppingdag i täby imorgon, de ska bli mycket mysigt.  Ska försöka hitta en ny chanel inspererad väska, får inte shoppa så mycket annat måste spara pengarna till nästa vecka nu när vi ska till Ullared :D 

Ha en fortsatt bra kväll



Tillbaka :)

Har varit hos mamma ute på landet och varit kaninvakt med Andreas så därför ingen uppdatering. Jag ville semestra lite från datorn också, enda media grejen jag hållit mig uppdaterad med är på mobilen och hållt koll på mammas mejl för att se om vi fick svar om islandshästritten vi ska rida nästa onsdag nere i Halland.

Aja sommaren är ju också tillbaka med sin sköna sol och varma vindar. Så de har inte blivit så mycket motion som jag velat utan mest legat och slappat i solstolen och halsat vatten ur flaska, men några hundpromenader, simtur och en cykeltur har fått kroppen på bra humör, samtidigt som den tagit ny färg :)

Oscar har även fått sig en makeover, han ser lite ball ut iaf:

FÖRE



EFTER



Snart kommer pappa hem då ska jag upp till stallet och rida medan han är och gymmar. Ska titta till
Alexis också tror jag rider både henne och Ghost imorgon på lördag ska jag få upp Andreas på henne.
De kommer nog gå fint fint hon är nog den snällaste man kan tänka sig.

Jag kommer inte in på facebook jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!


Vem vill ha frågestund i helgen?
 


Jag formar mig inför skolstarten

Med lite mer än 2 veckor kvar till skolstarten vill jag komma i form. Man blir både piggare och kan koncentrera sig bättre om kroppen mår bra. Efter några veckors slappande, ätande och inte så många ridpass (dock satte jag igång förra veckan med Ghost) så känner jag att kroppen börjar bli segare och inte orkar lika mycket. Så idag ingick jag i att komma i form nu fram till skolstarten. De blir till att fasta från allt gott igen och motionera lite mer.

Idag har jag:

Började morgonen med en 20min promenad med Oscar, spurtade även en 100m sträcka med spänd mage (väldigt bra styrkeövning). Stretchade lite innan jag gick in för jag hade en hemskträningsverk sen träningen igår.

Sedan red jag ett lösgörande pass med Ghost i ridhuset (pga värmen, jätte svalt och skönt där) ca 45min.

Har även gått 2promenader till med Oscar.

Imorgon ska jag och Andreas ut till mamma och vara kaninvakt och då blir de ett konditionspass på cykel + promenader med Oscar i 3dagar. Ghost kommer vila 2dagar när vi är där.

Och nu har sommaren kommit tillbaka :) Haha den gör alltid så när mamma åker utomlands. Kommer inte blogga nu när jag är med Andreas för vi ska bara ha de mys och glömma allt med elektronik och lägga tiden på varandra och att jag ska komma i form. 

Vill bara säga att nästa vecka ska jag och mamma åka ner till Halland och rida Islandshästar på tur ridning och sedan åka vidare till Ullared och shoppa galet i 2dagar...
 


 Visst är vi snygga när vi hoppar studs?


Hoppträningen igår:


Ghostens shema den här veckan såg ut så här:


Man blir ju tårögd



Skulle göra vad som helst för en häst som han. Ska leta avkommor nu från honom i vår :)

Känner mig bortglömd!

Men de är väll för jag böt väg och inte stannade i samma cirkel som er. 


Ghost inackorderad nu. Han tyckte att det var skönt att komma in och somnade direkt efter jag ströat upp hans box ordentligt. Imorgon blir de hoppträning för Sara, de ska bli skoj :)


Jag ville inte att de skulle sluta så här utan tog tag i de hela och böt väg så nu har jag uppnåt så hemskt mycket
som jag inte ens kunde drömma om:



Ghost och min första klubbtävling slutade i katastrof andra klubbtävlingen
slutade vi som 2:a med glädje. Jag bröt, levde och vågade <3

 


Man ska inte skriva inlägg när man är trött och de är sent då ploppar alldeles för mkt tankar upp.

Välkommen in i Fridas sminkväska


Här är innehållet som hänger med i Fridieees sminkväska
år ut och år in.

Från övre vänster: Stor rouge borste, foundation
Från vänster nedre raden: Solpuder, ögonkräm och mascara.

Att ha en stor rouge borste är bara till en fördel tycker jag du behöver bara snurra ett varv i rougen/solpudret och sedan
fördela mängden du får jämnt. Denna borste är från H&M och kostar ca 40:-

Foundation är räddningen på hösten, vintern, våren när inte solbrännan sitter och hjälper till att jämna ut huden. Dock är inte att rekomendera att fixa en fejkbränna med foundation utan endast jämna ut huden eller fixa skavanker.  Denna är från maxfactor, pluset är att en makeup svamp följer med i en separat avdelning, kostar ca 155:-

Solpuder räddar sommarkvällarna och förstärker solbrännan, fördelas på kinder, panna, näsa, haka. Ska inte användas som rouge då du aldrig någonsin kommer rodna brunt i hela ditt liv och du kommer bara se smutsig ut i ansiktet. Jag använder endast solpuder på sommaren och ev sen vår om solen tittat fram. Detta är från Viva la Vida och kostar ca 95:-

Ögonkräm använder jag varje morgon när jag ser och vet att jag inte fått tillräkligt med sömn, trollar bort vilka mörka ringar och säckar under ögonen jag än får :). Denna är från Åhlens och kostar ca 45:-

Mascara, min ska vara vattenfast, dels för att jag sportar i alla väder och dels för att ett gott skratt förlänger livet och då kan glädje tårarna titta fram och jag vill inte ha 2 svarta sträck ner för mina kinder. Min mascara är från dior och kostade 210:- i taxfreen vet inte hur mkt den kostar i butik. 

RSS 2.0