Nervöst!

Imorgon kan bli starten på en ny livsstil starten på att kunna åka "var" man vill "när" man vill. Aja jag ska iallafall skriva teori prov. Har suttit hela veckan och svarat på repetitionsfrågorna man måste ha 3 sånna godkända prov för att göra slut testen och jag fick godkänt på de på första försöket! Så nu är jag rätt lugn för imorgon. Kanske inte kommer få FÖR många fel. Hoppas jag får frågor jag verkligen kan säkert. Vill inte heller få några slarv fel så jag får 1-2fel i marginal de blir bara jobbigt!

Så allihopa håll tummarna att jag klarar teorin imorgon. Ja uppkörningen på tisdag också för den delen men den är jag lugn inför eftersom jag kört bil ett tag nu!!!

Håller på med ett nytt projekt

Alltså inte i skolan utan i mitt liv! Haha kanske låter udda men så är de. Inget speciellt eller så
men ni får veta mer när jag kommer tillbaka!

11 november

Sitter här på kvällen med slutet av min uppsatts. Har suttit med den där jävla sista uppsattsen hela jävla dagen.
Tog ett break vid 18 för att åka och rida Ghost och rensa tankarna lite <3

Imorgon är de "hemstudier" med Jossi och Angelica. Ska bränna lite pengar!!!

När jag väl är klar med den där uppsatsen så har jag bara mitt körkort att ta så förhoppningsvis så får ni ett seriöst blogg inlägg då :D De ska ske lite förändringar här på bloggen också men mer får ni veta sen.

Så länge kan ni lista ut vad de är för fel på min header, ja faktist de finns ett litet fel, dock som ingen har komenterat. Ni får till den 1:a december på er att lista ut. Skicka en komentar när ni kommer på felet. Dock får inte Angelica eller Jossi avslöja någotning eftersom dom vet felet! hihi <3<3<3



You got what I want <3

Yeah

Hälsopedagogiks uppsatsen klar!

En uppsatts och ett körkort ifrån att börja blogga på riktigt igen :D

Nu är jag här i smyg igen!

Men såg ett så hemskt klipp på youtube om rollkür
 Sökte på google och så här står de om rollkür på wikipedia:


Rollkur är en extrem variant av ridträning, speciellt inom dressyrsporten, som innebär att ryttaren förböjer hästen onaturligt både i lod och i sidled. Hästen går så att säga med nosen mycket nära bringan eller mycket nära ryttarens ben. Detta är skadligt för hästen, men tillämpas som träningsmetod upp t o m OS- och VM-nivå. Många anser att rollkur är djurplågeri.

Och min åsikt:
Snälla ta er inte till denna träningsmetod!

Se och lär :'(



En uppsatts klar!

Nu är naturkunskapsuppsattsen klar! Har bara två kvar nu en i psykologi och en i hälsopedagogik. Om en månad ska jag ha körkort också! Sen är jag tillbaka! Vet att ni saknat mig <3



AIK gjorde precis mål och nu har de SM guld än så länge! Krossa Göteborg!!!




RSS 2.0