Fastadag nr 4

Jaha så har jag stått emot många frestelser igen då! Igår var de musicplayground adition på U-huset. Då fick man stå emot allt gott :( Plus att efter spelningarna så gick vi hem till M sjöng lite singstar och där bjöds de på god dricka. Jag fick nöja mig med vatten !damn!

Idag då vaknade jag upp med Älskling  vi åt en väldigt näringsgivande frukost också. Sedan var de dags för han att gå hem och jag skulle på lagträning i stallet. Träningen gick jätte bra och sedan var de bara att hoppa på mitt jobb pass. Jobbade till 19:00  hem och äta en riktigt onyttig middag med pommes och chickenbits. Aja bara lördag engång i veckan så då får man väll svulla lite. Åsså hade mamma såklart köpt godis som jag jätte duktigt stod emot.

Känner mig jätte duktig med min fastning men längtar som fan tills jag får äta detta:


Smågodis, Pepsi, Latte, Snoddas och Ben&Jerrys <3<3<3<3<3<3<3

Vårnyheter från Halens under 1000lappen


Fastadag nr 2

Hej och hå! 
Sitter hemma hos mammsen och längtar efter min Älskling. Lite knäppt av mig att ta beslutet att åka hit och inte vara med honom. Men som jag nämnt förut så måste vi träna att vara ifrån varandra "suck" de är jobbigt när man är så här galet kär <3<3<3

Min fasta då hur går det med den?
Alla tiders vettu. Äter mig mätt vid varje mål mat och sen är man faktist mätt och belåten och absolut inte godissugen!

Härlig känsla? 
Ja faktist :)  Se om jag lyckas tappa några kilon. Har ju gått upp 3 otroliga kilon sen jag blev tillsammans med Älskling.

Träningen då?
Ja jag har ridit min underbara  Ghost vi tränade lösgörande. Pratade lite med Y i stallet också, jag har sommarjobb!!! Jippie


Alla tiders dag idag.

Fastadag nr 1

Jaha första dagen på fastan. Hihi ja jag beslutade mig jag ska fasta nu i 40dagar. Men jag ska inte stå över all mat utan jag ska äta 3gånger om dagen; Frukost, lunch och middag. Det jag kommer att hoppa över är allt "gott" som läsk, godis, alcohol, cigg och bakelser. Fasta fram till påsk. Jag kommer sakna chokladen!!!

Men va fan 40dagar går nog snabbt :)


Fettisdagen

Jaha idag ska man vara onyttig. 40dagar innan påsk firar vi fettisdagen. Egentligen är de dumt att vi som inte fastar äter feta gräddbullar. Jag har ätit 2st. En med pojkvän och en med familjen De är goda men för vem äter man dem egentligen? För gud? Jesus?  Nej bara för att de är gott. Egentligen borde jag börja fast imorgon fram till påsk bara för att vara korekt. Jag är ju ändå konfimerad.

Sitter just nu hos min underbara pojkvän vi ska kolla på Scary Movie III och jag ska äta banan med sked precis som bebisarna gör. Men de är mycket godare men vi tar den diskutionen senare.



Pussen

              
 

Reklam FÖRmin blogg PÅ min blogg!!!


Sittter och förbereder mig

De är ju tävling imorgon :) Ska bli kanon kul faktist. Sitter och tränar LC programet med fingret haha. Har inte ridit de på några år. Men tänkte att jag ville vara med i två klasser och LC är en bra uppvärmnings klass till LB eftersom hästen inte behöver gå i form utan bara behöver hålla takt och tempo.

Hoppträningen idag gick jätte bra och Ghost var hur snäll och hoppglad som helst.

Älskling har varit här ikväll och kollat på tråk melodifestivalen men åkte hem för ett tag sen för han skulle upp och jobba tidigt imorgon.
 
Asså melodifestivalen tråkigare program får man ju leta efter och vilka är med liksom? Hihi nu har jag dissat många svenskars favorit program.

Önska mig lycka till imorgon. Kommer väll rapportera resultatet efter.

Puss och Godnatt
Dressyr i Botkyrka i höstas

Myskväll

Igår var de fredag och jag och Älskling hade myskväll med tacogratäng, nachos och massa godis.
Vi kollade på Let's Dance och hade det jätte mys.

Nu har han gått till träningen och jag sitter och är dunderförkyld skulle  egentiligen träffa en vännina idag som jag inte träffat på 2år nästan :O men nu fick jag messa ett återbud.

Men de är lov nu! Äntligen. Ska knarka alvedon och ta de lugnt nu idag. Sedan kl 14 ska jag till stallet och fixa lite inför tävlingen imorgon. Träning ikväll också :) Roligt när man är sjuk! NOT!!!

Ska tävla två klasser imorgon se om jag orkar eller om jag bara är med i en klass.


Igår innan Andreas kom

Oscar och Lättmjölken

Kul med lättmjölkKul med lättmjölk
Kul med lättmjölk

090219

Ny blonderad idag :) Så himmla härligt. Var så himmla less på min råttfärgade utväxt alltså. Snart är de vår <3

Igår kolla min utväxt!!! :O
  

Sitter på spanskan

Har väldigt tråkigt de beror på att ämnet jag skriver om är svårt att skriva om + att jag inte kan spanska. Skrattade mig igenom förra kursen och den här kursen så är jag själv så jag får jobba väldigt mycket själv :(

Skrev ett engelska prov lektionen innan och det gick jätte bra, kommer att få alla rätt. Engelskan var ett ämne förut som jag tyckte var as tråkigt men som jag nu verkligen sattsar på och börjar gilla mer och mer.

Innan den här terminen började så sa jag åt mig att jag måste prioritera skolan bättre än förra terminen och jag har verkligen lyckats tycker jag. Ska se sen på betygen hur de förändrats sig. Jag vet iallafall vem som kommer vara nöjd.
Jag själv såklart :D

Kanske ska sattsa på åretselev-titel :)

Nästa lektion är svenska i 2tim, kul är jul men ägg i påsk som jag brukar säga. Vi ska göra bok och film recention  på lektionen. Jag var så duktig som läste ut min bok igår kväll :) Ska skriva om den här senare tänkte jag.

Efter skolan ska jag och älskling hem till mig och laga en läcker pasta middag. De blir kul. Oscar är också hemma så de blir väll promenad efter middagen och sen poppa lite popcorn och krypa ner framför tvn. Ledig imorgon. Jippie :)



Min gudson Min gudson Ossian.

Om två minuter börjar spanskan

Och jag är inte taggad.....

Sitter i skolan

Sitter i skolan och har spanska dricker lite gott apelsin te :)

Bild på skolans vattenkokare...


Skolans vattenkokare Vera ;)

Engys seriösa historia lektioner



Oj då!!!

Såg att tunikan inte ville vara med och leka

Här kommer en bättre bild :)


Tunika från Gina Tricot 299:-

Kläder som jag köpt i helgen

Chinos från Cubus 299:-  Spets leggins från Indiska 129:-  Tunika från Gina Tricot 299:-

Helgen vecka 7

MIN Helg

Helgen har varit helt okej. Fredagen började med ett 90minuters dressyr och hopp pass med Ghost. Han var verkligen jätte duktig. Gjorde även rent alla hans grejer, jätte fina blev de.

På eftermiddagen åkte jag och mamma till Farsta för att äta god veg lasagne och drack cider. Hos en vännina till mamma plus barn. Efter middagen spelade vi Buzz. Innan natten skulle vi ut med hundarna och i trappuppgången möttes vi av en argsint pitbull tik. Som hoppade på stackars Oscar. Han skadades inte blev bara väldigt rädd. Fick en vinflaska av ägaren till hunden som plåster på såren. Tack så mycket men jag är bara 17...

Lördagen spenderades i Farsta Centrum. Köpte fina chinos i jeansfärg på Cubus. En as vacker naturvit tunika på Gina Tricot och svarta spets leggins på Indiska. Super nöjd verkligen.

Efter besöket i Farsta åkte vi igenom Stockholm till nästa statsdel Östermalm, Hjortagen när min lilla mormor bor. Hon fyller år idag (16/2) så vi passade på att lämna över presenten (grå kofta från B-Young).

Alla hjärtans dag
var det ju också i lördags Älskling kom hem efter Melodifestivalen. Som jag berättat förut så har han varit på klassresa till Romme. Vi firade kvällen med gelehjärtan och ...

På söndagen var Älskling super trött. Han hade inte fått riktigt med sömn på resan och även dragit på sig en infektion så han var sjuk. Killar blir ju som små fågelungar när de är sjuka. Det bara skrek -Ta hand om mig- i hans ögon. Stackars krake. VI spenderade iallafall dagen i hans pojkrum och kollade på film. Mysigt <3

Åkte hem lite senare på dagen, stack till stallet och red Ghost som var på galenskap humör. Sken och stegringar i ridhuset är ju alla tiders en söndag kväll när man legat i sängen hela dagen.

090213

Fredag den 13 idag

Har varit i stallet och ridit Ghost  och rengjort alla hans saker, de är så mysigt att bara pyssla lite i stallet.
Sitter nu och trycker i mig nudlar, ska vara klar om 45min och jag har inte ens duschat!!!
Så måste skynda mig lite ska till Farsta och träffa lite vänner och äta middag.
Imorgon kommer älskling hem de blir mys...
 

<3 Puss<3

Ett inlägg till för dagen

Har precis pratat med min absolut sötaste pojkvänn som är 0% romantisk att prata med i telefon. Medan man pratar med honom så pratar han med sina kompisar, lyssnar på musik och sjunger. När jag har tårar i ögonen för att jag saknar honom och bara vill berätta hur mycket jag älskar honom. Så de blev ett misslyckat samtal så nu ska jag inte ringa honom engång till. Han får ringa mig! Ska spela sura flickvän rollen tills han kommer hem på lördag. Inga sms svar kommer han få heller, han vet faktist hur man ringer...

Ska faktist unna mig lite njutning och baka en fet jävla kladdkaka att dela med familjen <3


Love Frida 
De ska bli gott med lite choklad, fett och socker...

090212

Hållå där torsdag idag :)

Väckning 7.15 idag är de en sorgensdag för A åker på klassresa till Romme. Hur hanterade jag detta då?
Jo en ute lunch med mina trevliga vänninor + en fika. Har fixat klart hans jätte gulliga Alla hjärtansdag present  också.
 Kan inte skriva här ifall han råkar finna en dator och läser inlägget.

Ridit Ghost idag också och de gick jätte bra, tränade mycket dressyr arbete men tog några språng över ett litet hinder på slutet, de var skoj :)

Har iallafall bestämt mig för att läsa vidare på Hästprofilen ska sattsa satan på teorin så går de nog


Sötaste flickan i världen = jag på denna bildMin jätte söta pojkvän


Puss och kram från er allas bloggskrivare Frida

090205

Idag är de min och A's 2månadersdag  hur började den dagen då?

Jo jag hade fruktansvärda magsmärtor så att jag knappt kunde stå, de var verkligen hemskt.
Jag tog en samarin och tänkte de här går väll över men de gjorde de inte. Så jag var tvungen att
gå och lägga mig. Men nu några timmar senare sitter jag upp och väntar på bussen. Ska gå på
sista lektionen historia tänkte jag så jag sitter och väntar på bussen som går om ca 10min :)

Tillbaka till våran 2månadersdag vi ska fira den imorgon, för både jag och A har träning ikväll...

Berättar mer senare idag eller imorgon :)

Love Frida

 
Puss

Det skadar ju inte att.....



Läsare de skadar absolut inte att kommentera mina inlägg!!!

Tack så mycket

MVH Frida som är övertrött


090204

Jag har tänkt efter lite, varför skulle ni vilja läsa om vad jag gör hela dagarna. SÅ jag tänkte sluta skriva dagbok om mitt liv. Även fast de är ganska så roligt :)  Ne jag tänkte fördjupa mig och diskutera mer om lite mer allmäna saker. Som helt klart kommer att bli super intressanta att läsa ;)
 
Ett tyckande helt från mig:

Har i förra veckan irreterat mig på diskutionen kring Jessica Simpsons vikt uppgång.
Tjejen har ökat i vikt okej? Vad är problemet? Hon kanske vill må bra, vara hälsosam 
och bli en dröm för killarna. 

Att hon även räknas som tjock för att hon har börjat använda size 2 som motsvarar storlek 32.
Gör mig lite fundersam. Jag har nog aldrig kunnat ha storlek 32 i hela mitt liv. När jag hoppade
från "barn storlekarna"  Till "vuxen storlekarna" när jag var runt 12-13år blev de 34/36  på
engång, något som har gick vidare till 36/38 när formerna började komma något år senare.

Den här storleken har nu stannat och kommer nog inte ändra sig på ett tag. Men de jag vill komma
fram till är att idealet är helt sjukt. Låt Jessica vara hon är perfekt!


Ett hälsotips

Jag försöker leva ganska hälsosamt på vardagarna eftersom
jag vill vara pigg och hålla mig frisk (inte för att gå ner i vikt).

Jag har hittat en jättegod smoothie på flaska Froosh heter
den och passar utmärkt
till mellanmål. Godast är de om man dricker den medan
man äter lite nötter...
   
Så himmla super goda!  Finns i de flesta matbutiker för ca 18:-

   

V6s vill ha under 500lappen

Klänning från Love Label 449:-  Trosor från Björn Borg 199:-  Lip Balm från accessora.se 89:-  Skor från South 399:-  Jeans från Cheap Monday 400:-


090201

Söndag idag

Idag fick jag min efter längtade sovmorgon. Härligt var de! Drömmde ingenting speciellt. Idag kom min älskade hund Oscar hem, för mormor kom till oss och fikade lite.  Har väll inte gjort så mycket idag. Kollade på reprisen av Let´s Dance eftersom jag inte såg de i fredags. Red dressyrlektion för L Ghost. Det gick faktist ganska bra, vi gjorde några riktigt bra skänkelvikningar

Nu sitter jag och lyssnar på några Bob Marley  låtar, ganska soft rythm och texter. Ska väll snart ringa min älskling vet inte om han hänger i skidbacken just nu, men ska iallafall prova. Skola imorgon med start 8.50.


Puss puss puss och kram från en Frida med lite ont i halsen.Min egen uppfödda kanin   Dragontorpets London.

RSS 2.0