Lov

Ja jag vet inget bloggande fören körkortet och uppsattserna är klara. Men nu sitter jag här ensam och övergiven en fredagkväll och har tid över för jag har varit jätte effektiv med plugget denna vecka.

Mitt lov är fullspäckat känns de som och de är tyvärr skolan som har gjort detta, trodde lov var till för att koppla av och komma bort från skolan men för mig kommer de tyvärr bara bli ett stressmoment eftersom jag ska plugga massa körkortsfrågor på lovet 70X4 frågor hur många är de? Med lite snabb huvudräkning får jag de till 280st, stämmer de? Jag ska skriva klart 2, nej juste 3uppsattser i olika ämnen. Har ett prov direkt på måndag morgon efter lovet. Usch!

Nej nu kan jag inte skriva mer har lovat mig själv att skriva klart svaren på instuderingsfrågorna ikväll så allt är klart när jag ska börja rabbla in dom på onsdag. 




 

Jag tar en paus från bloggen

Bloggen får komma senare!

Har 2uppsatter i skolan att göra och ett körkort som ska tas.


Vi ses! 

Snart kommer Enya!

Ska vara barnvakt ikväll och i natt till lilla Enni. Är ju ledig imorgon och tycker att de är så tråkigt att vara ledig när ingen annan är ledig så ska ta hand om henne istället. Imorgon ska jag även gå på marknad lite grann för at sedan stressa till stallet och rida ponny. Har varit lite dålig på att sköta honom senase tiden. Men har haft så mycket annat.



Jamen hallå!

Nu är de måndag igen och jag sitter här och väntar på att klockan ska gå. Ska väll snart ut och gå en lunchpromenad med Oscar och sedan trampa iväg till skolan igen. Ska försöka få gå tidigare så jag hinner rida Ghost ordentligt innan Pelle kommer och hämta mig för körlektionen. I värsta fall får mamma skritta av och ta hand om Ghost om klockan går alldeles för fort när jag väl suttit igång, de är bra med snälla mammor.

Hur har eran helg varit då?

Som ni säkert förstått har min varit lite blandad mellan fantastisk och skit. Haha ni kommer fatta när ni också hittar någon ni blir galen i. Man mår verkligen skit när man inte får vara med den man älskar. Aja ni kanske också har den turen att hitta någon om sisådär 10-20år. Haha nej skämt och sido.



Är nöjd med rättskunskapsprovsresultatet iallafall. Släng er i väggen alla andra, de var bara jag som kom ihåg de viktigaste om hur man får hantera sina pengar när man är under 18!


Aja nu har jag inte tid med att roa er längre! 


See yah bitches!!!



 

Halloj!

Har ungefär varit hemma 2timmar sedan jag kom från stallet. Ghost hade skär sig på benet i hagen så ingen ridtur idag blev de :( Så han står med tryckförband i stallet och väntar på att mamma ska bli klar så hon kan bedöma om såret behövs sys eller kollas av vetrinärren. Tror dock att såret var rätt ytligt. Men de blödde ganska rejält.

De gick iallafall bra att jobba. Går så fort att bara mocka och kratta ett stall. Iochförsig är de det största stallet på anläggningen. Men jag jobbade på bra tyckte jag.


Andreas kommer väll hem snart hoppas jag. Jag är redan klar för att bli upphämtad han kan ju egentligen komma vilken sekund som helst. Saknaden har varit stor <3

Så här ser jag ut när jag ska på söndagsmiddag. Har mina nya  svarta jeansleggins jag köpte igår




Skjorta från Veromoda, BUS och rengöringskräm från Åhlens resp Nivea

Asså sorry!

Har ju helt glömt bort att skriva om söndagenstävling (alltså förra helgens söndag)


Ja sista klassen för dagen skulle jag ju starta och som de flesta vet tar ju dressyr så förskräckligt långtid istället för hoppningen 1-2min/ekipage tar dressyren ungefär 6-8min/ekipage.

Framskrittningen var han lat men efter att mjukat upp i lite trav och övergångar trav skritt blev de mer öron fram och mer arbete i bakkärran. Efter några övergångar trav-galopp-skritt-galopp-trav-halt-galopp-skritt. Så blev han väldigt mjuk och fin och steget blev så där energiskt jag vill ha de. Skrittpaus. Sedan rida programet 1gång för att sedan gå till collekting!

Där jag får reda på att de ska vara en 20 min paus mellan mig och ryttaren före mig! KUL!!! NOT! Jävla skit. Skrittar på för att sedan 10min senare ska köra igång lite till. Och möts av en väldigt omotiverad ponny som nu blivit sur och grinig och seg. In i collekting. Vassa sporrar på. På med ett smile och in på banan med bad bad bad självförtroende.

Domaren hade under dagen givit runt 50-55-60% till de flesta. Så alltså ingen som är generös här inte. Hon hade även underkänt en som jag tyckte såg helt okej ut. Och eftersom Ghost var surpuppa så visste jag att de jag skulle komma med inte var så mycket att hänga i julgranen.

Men när jag kommer in får jag lite pepping av laget och Ghost trampar iallafall på med en liten böjning i nacken. Vi kanske blir godkända iaf :D

Vänstergaloppen, serpentinerna och sista halten är de jag är mest nöjd med. Men vi slutade iaf på 52,?% iallafall lite bättre än vad jag trodde när jag gick ut från banan trodde jag skulle hamna på ca 49%. Aja de är synd att vissa domare ska döma ner när de ser så bra ut, okej kanske inte min runda men i överlag tyckte jag att många blev väldigt nerdömda speciellt Amanda i vårat lag. Sedan finns de domare som jag tycker ger för mycket poäng och att de ligger lite jäv i de hela. Men de kan vi ta en annan dag. Nu börjar filmen:



Ställen där vi ser as bra ut:
1.58-2.01
2.20-2.34
2.56-2.59
3.02-3.28
3.36-3.40
4.21-4.22

Många bäckar små som man säger! De gäller att hitta höjdpunkterna för att ha en morot i livet!

52sek av 4.40min. 5,3% av tiden såg de alltså bra ut! Se om detta kan höjas till nästa gång :D

Shoppingdag i Storsta'n

Vilken dag de har varit. Alltså inte vädermässigt utan shoppingmässigt. Världshistoriens bästa? Ah kanske! Fick nog med nästan allt som stod på förra veckans shoppinglista utom vardagsklänning, väst och knästrumpor. Är as nöjd och har faktist pengar kvar. De är verkligen kul, toppen!



Kände mig lite så här med alla påsar och väskor idag


Imorgon blir de ingen sovmorgon för mig eftersom jag börjar jobba 9.30. Så får väll gå upp runt 8 antar jag. Eftersom jag är hos mamma så tar de 3gånger så längre tid att åka till stallet än vad de gör från pappa!

Imorgon är de även kanelbullensdag :D Gott! Verkligen. Hoppas på många goda bullar. Ska ju hem till Andreas på söndagsmiddag så där lär de ju vankas bullar och god mat. Jag har nog världens bästa och tacksammaste svärfamilj hihi <3





Jag lägger ut bilder på de jag shoppad idag antingen på måndag på lunchen eller imorgon kväll beroende hur länge jag stannar hos Andreas på kvällen!


Puss och godnatt!  

Ser lite ut som en barbie nu!

Har ju blekt mig idag asså inte bimboblondt utan honungsblondt som är min naturligahårfärg bara de att jag låter den ljusas upp lite för att den inte ska vara jätte gul. Men nu är de så att jag inte har en enda snudd av utväxt så nu är allt jätte ljust, känner mig lite genomskinlig utan den där lilla lilla mörka randen längst ner.

Kanske lägger ut bilder imorgon innan jag åker till Stockholm. Snart är de dags för andra delen av Idol. Hoppas Shlagersångerskan åker ut, lite Carola över henne va?



Puss!

Är btw inte avundsjuk på Andreas som sover med endast pressening som skydd inatt. Är ju jätte kallt ute. Ne fridluftliv är ingenting för mig, är för bekväm för de tror jag...




Snart söndag <3

Man blir glad



Självförtroendet höjs när man får berömande kommentarer :D
Tack så mycket :D Vem du nu än är!!!
Lite läskigt med anonyma ibland kanske har en stalker efter mig :S

Godmorgon kl12!

Måste säga att jag har haft veckans skönaste sovmorgon. Dock vaknade jag vid halv 8 när Andreas skickade ett sms men de får man ta <3 Men nu har jag iallafall gott upp och känner att jag inte tagit hand om mig de senaste veckorna. Kom på mig igår när jag öppnade min sminkremover tvål att jag inte ens unnat mig den lyxen på säkert 2veckor. Har bara tänkt på skolan, jobbet och tävlat. Så jag har inte ens orkat tvätta mig med den utan nöjt mig med bara vatten. Sedan kom jag på mig själv att håren på benen har fått växt hejvilt de senste veckorna eftersom jag verkligen inte haft tid att unna mig en vaxning. Så idag blir de putsväck med pälsen! Och avslutningsvis blir de en kur BUS! Synd att jag inte denna helg har någon att visa upp min skönhetsvård för.

Men nu ska jag gå in och lyxa mig med massa mys och tända lite ljus i badrummet och bara tänka på mig själv. Vid tre ska jag till salongen <3


Puss

Så var man pojkvännslös!

Asså inte ordagrannt men liksom lite halvt. På söndag är vi tillsammans igen :D

Gud känns som jag har planer för hela helgen, även fast de kommer bli en långhelg
iallafall nätterna. Hatar verkligen att sova ensam.

Aja imorgon blir en hel fullspäckad dag med bara massa egoboosting! Hihi så grymt skönt att
bara få ta hand om sig själv och absolut inte tänka på någon annan.

Jag ska sova så länge jag kan, fixa naglarna, bleka håret och frissera mig allt på salong :D
Jag kommer bli gorgeous <3 På torsdag är de ju skolfoto så boosta egot ännu mer!


Fortsätter om tjatet om trippen med Frida till Stockholm men liksom är så taggad! Ska verkligen
ta och shoppaloss. De räckte liksom inte att göra av med närmare ½års lönen i sommras!


Har egentligen ingenting mer att tillägga idag! Är rätt trött. Somnade nästan i Andreas armar innan jag åkte därifrån så jag får försöka ta med den känslan till sängen när jag ska sova nu!



Våga bryt dig loss i helgen och gör saker du inte vågat göra förut!
Men skippa fejksmilet och gör dig inte till! Ingen gillar de! Eller iallafall
inte jag <3 

3 sätt att bära kavaj i höst



En knapp knäppt för att forma midjan



Öppen för en liten rockigare känsla



Alla knappar knäppta för en striktare känsla




Nu ska jag åka och mysa med Andreas! puss hej <3

Ghost vaccinerad och ingen Andy i helgen :(

Ghost vaccinerades idag så de blev bara en liten promenad i de fina höstvädret. Imorgon börjar helgen och Andreas åker ifrån mig :( Imorgon blir de till att bara ta de lite lugnt och åka en liten sväng till stallet och ta de lugnt även där. Blir bara skrittpromenader i helgen eftersom Ghost inte får anstränga sig. På lördag blir de en tripp in till huvudstaden och på söndag jobb på morgonen och sedan en ridtur för att sedan åka på söndagsmiddag hos Andreas som då kommit hem <3 Glöm inte att köpa kanelbullar till söndagen bara!!!



Mamma hade köpt ett nytt övergångstäcke till Ghost! Ghost är en liten
gris och smutsar alltid ner sina nya saker!


Ghost och jag på promenad



Snuss<3



Ghost <3



Inte lätt att ta kort på sig själv när man är själv!

RSS 2.0