090129-090131

Torsdag, Fredag och Lördag.

Torsdagen var verkligen inte riktigt min dag (inte på på morgonen iaf) Vaknade 8.10 min buss går 8.32 aja de gick men de blev en hel del stress too. Var ju tvungen att packa inför min Stockholms resa också plus spakla ansiktet och fixa håret. När jag väl satt på bussen kändes de väldigt skönt de jag åstakommit. Jag fick med mig allt. Skolan flöt på bra.
2timmarslunchen spendeades med mina kompisar A och J plus en fet jävla kladdkaka vi svullade i oss. Efter skolan var de stress ner till stallet och rida Ghosten lite snabbt innan jag skulle hinna med en buss till Stockholm. Resan gick ganska fort och jag har blivit lite vanare att hitta i Stockholm något jag är ganska stolt över. Även fast jag hatar att åka tunnelbana själv. När jag äntligen var framme hos min mormor hungrig, trött och lite nervös inför fredagen. Möttes jag av min älskade Oscar gu va härligt de var att se honom igen. Fick pannkakor av mormor. Godaste jag vet. Sedan var de dags att sova mätt på pannkakor, kex och te. 

Fredagen blev verkligen bra åt en god frukost med mormor. Fixade till mig och klädde på mig inför plåtningen och  intervjun.  Blev inte riktigt som jag tänkt mig men iallafall helt okej. Efter 2timmar satt jag på bussen hem till härliga A som jag skulle tillbringa kvällen med. Stannade och köpte en lite present till honom som han blev glad för. Åt en god middag med hans familj också. Vi gick till ICA och köpte lite dricka och en Ben & Jerry´s glass den var verkligen god. Kollade på två filmer sedan somnade jag. Trött efter en dag i Stockholm och för en vecka som gått lite för fort...

Lördag

De är lördag idag. Vaknade på mitt bästa sätt. Brevid min älskade A hihi. Jag kände att jag inte sovit så bra inatt jag var verkligen jätte trött. Men han kom ner med frukost till mig, jätte gulligt verkligen <3 Tyvärr så var de jobb för min del och träning för hans del så vi fick skiljas ifrån varandra ganska tidigt idag. De är jobbigt att vara ifrån varandra. Men de är bra "träning" för de kommande veckorna då han kommer att åka bort först några dagar vecka 7 och sedan en hel vecka några veckor efter de..  Jobbet gick iallafall bra, inga sjuka hästar, bara min förstås men de är ingen fara med honom inte....

Skulle vara sköönt med en resa till Karpatos... Tänk vad skönt att åka bort till värmen en vecka eller bara över någon helg...
 

Andra killen i mitt liv

Min underbara vovve Oscar

Min sötgöte hund Oscar

Älskar dig

Puss


090127-090128

Tisdag igår och onsdag idag.

Igår vaknade jag med världens gulligaste A brevid mig. Han é så söt när han sover. Herregu! Fick även innan vi kommit upp från sängen ett telefon samtal från en känd svensk tjejtidning. Hon som ringde undrade om jag ville göra ett repotage om hur de är att ha pojkvän i min ålder. De lät kul så jag sa JA direkt. Hon hörde av sig idag btw så vi ska träffas på fredag och göra intervjun och plåtningen. Äntligen ska jag få glänsa. Aja när vi äntligen kom upp åt vi frukost. A åt 3 tunnbröd med enbart smör och drack massa mjölk. Usch väldigt mättande älsklingen verkligen. Jag åt ett stort rågbröd med paprika och gurka på, sedan också en tallrik havrefras och mjölk Sedan var de dags för den dagliga duschen och stylingen av ansiktet och håret. Sedan begav vi oss ner på stan. Hittade en jätte fin grå koftaB-YOUNG. 
Sedan var vi och fikade på Pelikan mums, deras färskpressade apelsinjuice är så god. När vi var klara nere på stan gick vi hem och gjorde en god pastamiddag. På kvällen mös vi med popcorn och  ramlösa. Vi tittade på Topmodel och Giddra inte med Zoran.

Idag så vaknade jag ännu engång med A brevid mig. Jag sover som godast när jag har sällskap av honom. Man känner sig så trygg då. Längtar verkligen till vi har råd att hitta något eget. Vi åt en mysig frukost jag samma som igår och han 4 rostade mackor med enbart smör och även möjlk i massor. Sedan blev de dusch och styling på de. Efter så fotade jag A lite för att få lite shyssta bilder till repotaget några blev riktigt bra. Fast bilder ger ingen rättvisa. Vi körde lite Wii och jag spöade A i både bowling och baseball. Han spöade mig dock i tennisen. Men va fan de är ju hans sport. Sedan begav vi oss ner på stan igen. Köpte en jätte fin vit blusSisters. A köpte en fin marinblårutig tröjaBrothers. Köpte även lite underkläder och en mascara H&M. När vi var hemma hos A sen så var jag tvungen att prova mascaran på engång och jag gjorde upptäckten att den hade en liten doft av lavendel. Drack lite varm choklad med A och sedan var de dags att dra hem och äta lite middag. Väntar på att topmodell ska börja sedan ska jag ta en dusch och vidare sova. Skola imorgon JÖ!

 
Ibland så saknar man de (håret asså)



Puss och kram från er allas Frida

090126

Måndag idag

Dagen började med att vakna lite för sent (50min) hade bara 15min på mig att kirra hår och ansiktet. Aja de blev väll bra. Väl i skolan åt jag mitt äpple och drack mitt citrontea. A hade inte kommit än så jag satte mig med A och B haha kul där :) Första lektionen Geograft helt okej lektion A är en väldigt bra lärare då hon presenterar allt så intressant och med vanligt språk så att man fattar på engång. Jag, A och B började att spåna på vårat arbete vi ska göra. Uppdraget är att bygga upp en jordbruksfamilj någonstanns i världen. Vi ska ha våran familj i Kansas, USA (mitt favorit land).
Efter en givande lektion så var de dags för projektarbete. Jag säger bara de ÄNTLIGEN har vi kommit igång och de känns också jäkligt bra. De här kommer nog bli något bra eller vad säger ni flickor! Ska väll berätta om ett tag vad de är vi planerar. Men jag säger 1 maj så kanske någon kan gissa. Efter projekt blev de en mysig lunch med soppa och bröd. Jätte gott verkligen. Efter lunch blev de diskutionSamhälles lektionen. Lika jobbigt som vanligt och absolut inte kul men men allt kan inte vara roligt. Efter skolan blev de lite puss på pojkvännen och sedan var de bara att bege sig ner till stallet och rida underbara Ghost. Han var väldigt trött men inte undra på de är 6e gången i rad han går och de är han inte speciellt van vid. Ska väll få vila antingen imorgon eller på onsdag. Vi får se...

Snart kommer min älskling hit då ska vi titta på film och äta vindruvor och dricka tea hälsosamt och bra även fast jag vet att han kommer vägra och äta chips och dricka pepsi istället.  
 
i min vackra skolavslutnings klänning På bild jag i sommras i min avslutningsklänning

Puss och ha de bäst
<3

090125

Söndag idag.

Vaknade upp med värkldens bästa A brevid mig. Vi hade lånat Farmors lägenhet medans hon är hos Mostrarna i Finland. Värsta mys. Började dock jobba kl 12 i stallet. Ingen sovmorgon där inte!  Men ganska soft att jobba, Mamma hjälpte mig så de gick snabbt och jag hann tom med rida Ghost ordentligt. Skola imorgon igen. Sen har vi studiedagar tisdag och onsdag de ska bli skönt.

Hejdå Hejdå

Förlåt

Förlåt alla mina läsare ni är men ni finns :)
Har inte haft tid/ork/lust/kommit ihåg! att skriva i bloggen. ILLA!

Vad har hänt i mitt liv sen senast?
Jo jag har fått ny frisyr (10cm kortare)
Skaffat pojkvän (A som jag nämnt förut)

De är väll de som hänt typ. Haha!!!



RSS 2.0