Ghost vill vara skäck




Go'kväll

Hoppas ni gillade mitt förra inlägg, tänkte köra lite sånt dom kommande veckorna, ni ska få besöka min sminkväska, jag ska även recensera foundations, hårsprays och mascaror.  

Sitter hemma hos Andreas, har varit här två nätter och alltid lika mysigt <3 Idag gick vi upp runt 11. Käkade frukost och sedan fixade vi till oss för att slutligen cykla ner till stallet och rida Ghost.

Har ju sattit igång honom den här veckan och idag blev första hopp-passet på ca 3 veckor. Red nere på stora ridbanan. Han var pigg, busig och glad över att få hoppa igen som tur var hade jag martingalet på för han bockade rätt rejält när jag red fram och varvade mellan trav och galopp på en 20m volt.

Hopp övningarna bestod av en studs med 3hinder på 40cm och 3m mellan varje hinder, alltså inga konstigheter och lätt för Ghost. Sedan hoppade jag ett räcke på 70cm på en 30m volt ca 3gånger i varje varv. Sista övningen var räcke och oxer med 21m emellan för att koregera galoppen, denna övning är bra för Ghost då han behöver stoppas ibland och gasas på ibland. Fick mellan 5-8galoppsprång. Oxern låg på 80cm och vi bredda den till även på 80cm. Räcket var på ca 70cm.

Anledningen till att jag inte höjde mer förstår nog alla att de var för att han inte hoppat på länge. Nästa vecka ska jag lägga in 2hopp-pass, ett ska jag försöka få med Sara och ett själv. Tävling om 2 veckor!

Andreas var iallafall en perfekt medhjälpare att ha med på banan så jag slapp hoppa av.
 Dock rev Ghosten inget (som vanligt).

Bilder kommer imorgon  från dagens träning

Fridieee recenserar parfym

Paris Hiltons Heiress, ca pris: 313:-



Beskrivning från tillverkarna:
Spegel, spegel på väggen där säg vem den största arvtagerskan är? Paris Hilton såklart! En elegant och sofistikerad doft, precis som en äkta arvtagerska. Lilvlig, vibrerande, berusande och fängslande. Bär den och bli sagolik. Parfymen inleder med virvlande toppnoter av passionsfrukt, persika, mimosa champange och apelsin och övergår i exotiska hjärtnoter av kaprifol, jasmin, ylang ylang och tahitisk tiare. Fantastiska sensuella basnoter av vetiver, viol och ljusa träslag avslutar doften.

Fridas omdöme:
En av mina favorit parfymer som luktar fantastik och stannar kvar hela dagen. Lukten är fräsch och även den som brukar vara överkänslig mot parfymer kan använda den och vara nära någon som har den på sig.  4/5 toasters.


Kylie Minogues Sweet Darling, ca pris 201:-



Beskrivning från tillverkarna:
Den är inspirerad av de mer mjuka sidorna hos Kylie Minogue med värme och sensualism. Den har en förförande varm ton av passionsfrukt, sockervadd och vanilj i doften.
 
Fridas omdöme:
Här är en riktig sötdoft som man tröttnar på efter ett tag då den luktar SÅ mycket söt men ändå SÅ gott. Doften är genomträngade och sitter även den hela dagen dock använder jag den endast på speciella tillfällen. Uppskattas mycket av de andra könet.  3/5 toasters.

Christina Aguilera, ca pris 202:-




Beskrivning från tillverkarna:
Så sexig att du inte behöver bära något annat.

Fridas omdöme:
Jag fick den här parfymen när jag fyllde 16 år av två goda vänner. Och jag är fast!  Denna doft är helt underbar och go att jag tog slut på flaskan och hela paketet (body lotion och dusch creme) på bara några månader. Detta är en parfym jag alltid kommer ha på smink bordet. Tack Jossan och Josse <3 Köp hela packet om du gillar den, den är värd varenda öre. 5/5 toasters.


Christina Aguileras Inspire, ca pris 359:-



Beskrivning från tillverkarna:
Christina Aguilera Inspire EdP är en klassisk och bestående doft, vackert feminin och sexig med en mix av mango, gardenia och valenciansk apelsinblomma.

Fridas omdöme:
Fick den här parfymen av min syster förra veckan och den har anvnändts. När jag luktade på den på Ålandsbåten tyckte jag inte alls att den luktade speciellt och en hård kritiker som jag är då jag älskar hennes första alltså inte gott. Men nu gillar jag den här också. Dock så fick jag den av min syter pga hon fick huvudvärk av den. Så inget för allergiska eller känsliga alltså. 3/5 toasters


Och nu ska vi resa bort från kändisarnas parfym och granska en något mer okänd och de är:



The Body Shops Huile de Parfum, pris 149:-
 Den till vänster

Parfymen säljs inte längre av body shop men de är denna parfym som jag mest har i skolan pga att den är helt naturlig och framkallar ingenting hos dom som är överkänsliga eller allergiska mot parfym. Jag älskar den och blev jätte arg nu när den inte säljs längre. Så nu ska jag använda mina sista droppar av parfymen varsamt. 4/5 toasters

Ny beställt







Billiga saker på ridsportonline.se säljer italienska märken

Ljuva 80-tal



Saknar dig älskling <3

Sitter hemma hos mamma

Internet är segt, men man överlever nu när man äntligen kommit ut på landet och slipper sitta ensam i lägenheten och bara vänta på Andreas. Som tur var underhöll Jossan och Angelica mig igår och vi hade jätte kul.

Vi spelade golf, tennis, bowling och baseball. Jag vann både golfen och bowlingen. Fast i baseballen var vårat lag bäst vi gjorde 2 homeruns :D I tennisen gick vi in i duce säkert 5-6gånger under ett game så man blev rätt svettig. Och jag har träningsverk idag...

 
Tennis kanske man ska sattsa på? Andreas kan ju träna mig till toppen.

Fast tennis karriären är så mkt kortare än ridkarriären. Så jag håller nog kvar
med mina hästar och kanske tennis blir gemensamt intresse med Andreas. <3

Håret har växt

Kommit fram till att jag inte klippt mig på 7månader!!! Panik jag som klipper mig varannan månad annars. Men eftersom vi tog 10cm senast så är de bara fräscht hår som sitter på huvudet. Är allergisk mot slitet tunthår som faller av så jag valde att behålla mitt tjocka hår men de fick bli kortare.
 
Nu är de nästan på samma längd som när jag klippte mig bara de att de inte är slitet och jag är lycklig :)
Ska toppa lite innan skolan och sen försöka hålla de tjockt och långt länge genom att toppa var 10vecka.

 Nu har jag detta vackra

 Klippte mig som fröken Richie i januari 

Bilder på systerbarnen

Här kommer bilder på Ossian och Enya från torsdagen <3










Färdig dukat



Ska snart gå och duscha och fixa till mig lite innan jag ska till affären och köpa de vi inte hade hemma :D

Mysigt de ska bli <3

Man kan ju inte sitta på muffen!

Här kommer ett inlägg för världens lataste (bekvämaste) bloggare. Jag skyller på min pojkvän att jag inte bloggat, jag har all rätt att skylla på honom också eftersom jag sitter i tortyr hela helgen (jag kommer till de)  :D

Veckan börjar med att åka och träna för Carina. Aldrig tränat för henne och jag börjar undrar varför? För de var väldigt lärorik och skojig lektion men något annorlunda utryck med lite diskret sexsnack inblandat.

Första hon gjorde var att länga lädrerna 2hål!!! Jaha jag som vant mig vid korta hål nu när hoppningen satt sig på hjärnan. Sedan tittade hon på sittsen och sa "Du måste förflytta tyngden lite bakåt så att du inte sitter på muffen" VA? Mia har ju alltid sagt att man ska sitta så de ska svida när man kissar. Sedan frågar hon sin man som är i närheten, "Uffe inte kan man väll sitta på muffen?"  Ne de kunde man ju såklart inte.

Sedan sa hon "Den kan du ha mycket kul med ändå" HAHA jo jo jag vet tänkte jag

Sedan fick jag rida fram och trava fram. Hon tyckte att Ghost hade en fin takt och ett bra steg men något kort och att han skulle behöva ha hjälptygel för att få ner skallen på honom. Så på med hennes hemmagjorda martingal som fungerade finfint på Ghost faktist . Och om man har den här som hjälper honom att inte titta på annat utan dra ner skallen och jobba. Så kan jag koncentrera mig mycket bättre på vägen, sittsen och att han jobbar med bakbenen. Och som de  flesta vet är hästar vanedjur så om 2månader kommer han inte tänka öppenform längre om jag rider med denna.

Värt ett försök de kan ju inte bli värre. Som läxa fick jag uppgift att rida mycket utan stigläder i alla gångarter och former alltså att svänga huller om buller. Så att jag ska få bättre självförtroende och bättre djupare sits som också kommer hjälpa Ghost att falla in i en mycket trevlig tävlingsform.

NU är jag lite bekvämerare och sätter in bilder från resten av veckan:



Blev fram och tillbaka till Åland på tisdagen. Köpte en Dior Iconic Mascara :D



På onsdage gick ingenting som de skulle och en bomb släpptes när
Andreas berättade att han skulle till skara över helgen med sina kompisar.
Jävla idiot kunde du inte berättat de tidigare!!!!!!! Varför tänker inte killar?



Idag har jag varit med guld ungarna Ossian och Enya.


Och imorgon ska jag vara med Jossan och Angelica och käka middag :D
På lördag får vi se vad som händer, någon kanske vill unna mig en kväll??

  


Ännu sämre på att blogga

Katastrof de har blivit på senaste tiden då, senast jag bloggade skrev jag ett as flum och dåligt inlägg och tyvärr kommer jag inte komma med något bättre denna natt...

I helgen har jag varit en vända fram och tillbax med Andreas familj till Åland, de var trevligt :) Detta hände i lördags då ra. Så imorse när jag vaknade av telefonen som ringde var jag lagom trött haha de var såklart mamma som sa att vi skulle till mormors lantställe om en timme :O

Upp lite fort och försöka få i sig frukost lite snabbt, tyvärr är detta svårt när man är trött och maten från gårdagens buffe fortfarande mättar.

Väl hos mormor plockade vi slut på grannskapets blåbär, hallon och smultron jag fotade även lite. Här är resultatet:

 Flora<3

 Kassie och Oscar

 Ros


Imorgon blir de till att åka till Norr Malma gård och träna lite för Carina och Uffe ska sätta nya dojor på Ghost.
Foton kommer....





Blev sugen på tjejkväll så här på söndagsnatten, hör av er <3


Mickis håller klackarna i tacket hela kvällen




Dålig på att blogga

Denna vecka men jag har inte haft något att blogga om tyvärr, om Harry Potter filmen kan jag iallafall bara säga att jag tyckte synd om de som inte läst boken ni lär ju inte fattat någonting...


Har lite bilder på doggarna som invarderat min säng inne nu när jag sover bara sover i stugan:








Svar till frågestund

Fråga:
hej! underar lite hur du fick Ghost, hur de går för er? äger du honom? osv:) ja har ridit honom ett par gånger förut när Madde hade honom:)

Svar:
Jag fick reda på att Madde och Yvonne skulle låna ut honom av en tjej i klassen när min förra ponny var halt och behövde en ponny snabbt. De har gått upp och ner under året jag haft honom du som ridit honom förut vet nog att han är rätt speciell. Men nu går de bara upp upp upp och de är kul. Jag har honom endast på foder och ska ha honom till nästa år då Madde ska med hjälp av mig ta över honom.


Fråga:
vad spenderar du mest pengar på?

Svar:
Jag spar på mina kvitton när jag shoppar och räknar ut var tredje månad hur mycket jag shoppat för. Och då inräknas allt som kläder, skor, väskor, smink, saker till hästen etc. och jag är ingen tjej som köper märkes kläder men dock märkes smink. Så de är sminket som blir dyrast och de jag spenderar mest pengar på.


Fråga:
Har du ngt tips på en bra ridövning som du brukar använda?

Svar:
Ghost och jag leker runt på ridbanan när vi rider, jag är bara allvarlig när jag rider lektion och veckan innan en dressyrtävling. Så min bästa ridövning eller ridlek Ghost och jag brukar göra är en lydnads övning som är lite western inspererad, och som får hästen att stå still och vänta på att ryttaren säger till när de att dags att gå. Jag ställer fram 2ganska stora koner på ridbanan och hänger en lina för så att de blir som en grind man kan öppna och stänga. Så kan man rida i valfri gångart mot "grinden" göra halt och öppna den skritta igenom göra en vändning och stänga "grinden" igen. Ghost blir jätte taggad av att galoppera göra halt skritta göra halt igen när vi ska stänga och sen kanske galoppera runt på en volt eller fyrkants spåret för att sedan öppna "grinden" igen. Kanske kan slänga in en video när vi gör denna övning :D

Annars är trippelåttan bra övning i alla gångarter. Då rider man 3 liggande åttor över hela ridbanan. DÅ får hästen gå på liten volt men byta varv ofta, så i galoppen kan man välja att göra ett enkelt byte med skritt emellan eller om man har en häst som byter av sig själv så gör man så istället.


Fråga:
Vilken tkr du är den bästa filmen?

Svar:
Ajajaj byter hela tiden, när jag var i en intervju av tidningen FRIDA svarade Back to Cold Montain men nu måste jag nog säga Con Air.


Fråga:
Vad är ditt mål med ridningen?

Svar:
Jag har min framtidsdröm att bli ridlärare och starta ridcenter och låta barn och ungdomar rida och tävla de hästar som inte jag fick när jag var liten. Jag har delat häst med syrran och suttit och åkt på unghästar som ska bli "vana att ha ryttare på sig"

Jag började ju inte tävla lokalt och klubbtävlingar fören jag var 14-15år då fick jag min riktiga tävlings ponny Bugsy och han var ju inte heller världens lättaste och roligaste att tävla på.

Men målet nu är att hitta en storhäst som är välutbildad och klar som har gått minst 1,10 och har ett fint steg till dressyren. Så att jag kan utveckla mina ridkunskaper jag besitter men inte kan utföra ordentligt pga kvaliten på hästarna jag rider


Fråga:
Vad räknar du som det största framsteget med Ghost sedan du fick honom?

Svar:
Tyvärr måste jag säga att byta tränare i hoppning, där vände sig alla bekymmer och jag blev mer självsäker. Även fast tränaren jag tränade för är duktig så gav hon inte mig de självförtroende nya hopptränaren ger. Men jag tror att man känner lite de där. Med mammas halvblod skulle jag inte åka och träna för nya hopptränaren då skulle Alexis knäckas totalt hon passar bättre med den andra :) Samma med Bugsy c-ponnyn jag hade förut .


Fråga:
Hej! Vilken blogg tycker du är roligast att följa? 

Svar: 
Jag följer bara en och de är min kompis Mickis blogg tavlingsryttaren.blogg.se och den är roligast att följa.
Men hela våren har jag chekat in ellamarie.blogg.se lite då och då, ja ni vet 15åringen som väntar tvillingar.
Kissie, Kenza och Blondinbella kan vara roliga att läsa ibland även fast dom skriver samma saker hela tiden...



 

Var tar alla vägen på sommaren?

Varför är de så att man tappar alla när de är sommar, de är som alla försvinner så fort skolan slutar, okej jag ska väll inte säga att jag är världens hejdare på att höra av mig men i fallen av att träffa  fyra vänner denna sommar har jag  hört av mig till tre så att vi kunde träffas. EN hör av sig till mig och han är min pojkvän!!!
 
Jag ser er på msn och facebook men orkar inte bry mig, ingen annan gör ju de <3

Är de så att man inte vill träffa sina kompisar från skolan för att dom "hör ihop med skolan och tråk" medan man hör av sig till andra vänner man inte träffar när skolan är igång på sommaren, är de någon som kan förklara?


Lite bilder från skolavslutningen kanske muntrar upp och väcker minnen:







Vad är de här?

Bara en fråga inskickad, aja väntar en dag till, så fråga på :D

Frågestund första!

Ja alla bloggare (eller iallafall de bloggar jag läst) har ju frågestunder så varför inte fråga mig något kul :)

De kan vara om mina bästa skönhetstips, ryttartips, häst tips, filmtips, boktips, bantningstips, relationstips, jag besitter ju på ganska många kunskaper även fast jag är blond :D

Jaja ni fattar fråga om allt!!!


En vecka till har gått på lovet

Och skolan kryper sakta men säkert närmare.

Idag har jag jobbat häcken av mig för att jag skulle hinna rida. Gjorde 6timmarsarbete på 4timmar så jag hade 2timmar med Ghost och vad allt inebär.

Nu ska han ha semester 2veckor och strosa lite i hagen och kanske bara ut och skritta någon runda om de kliar allt för mycket i mina ryttarmuskler (tyckte de lät bättre än ridmuskler)

Den här veckan har jag jobbat med att "ställa av honom" så han inte gått hårt och sen poff får vila, de mår ingen bra av.

Hur har jag gjort då?

Passen har legat på ca 45min.
När jag har ridit på banan har jag börjat skritta ut på långa tyglar ca 15min.
Sedan har jag koncentrerat mig på att han inte ska gå i tävlingsform utan
att de räckt med att han går rätt ställd och han är lite böjd i nacken. Sedan
har jag bara skrittat och travat. Jag har även gjort mycket lösgörande arbete.
Och självklart avslutat passen med serpentiner i lågform något som jag
nästan följer religöst efter varje ridpass + Skritt på lång tygel i 10min.

När jag ridit i skogen har jag bara tänkt att de ska vara kul att vara i skogen.
Inge trassel med att arbeta utan lång tygel och energisk skritt. När jag travat
har jag låtit honom få korta och länga stegen så han får tänka,
Eftersom han har tendens att sticka om man rider i en snabbare gångart
än skritt ute ( Ponnyer kan väll vara underbara <3) egentligen är detta en
säkerhets grej som är värd att få bort. Men bara han får tänka och har en
uppgift ute i traven och galoppen går han som en klocka och på en äng
i galopp går han i bättre form än på ridbanan eftersom han får mer svung
i sprången och blir mer pampigare <3



Helg i bilder:

Mys med Andreas


Var hos mina kusiner och grillade och jag gjorde tårta på 5min
skabbig va?




Besökar rekord

Ojojoj på 2månader har ni besökare 10dubblats :D

2besökar rekord på samma vecka :)

Tack <3

Gårdagen (torsdag)

Träffade Catrine och Angelica ute på stan och vi var och fikade på Pelikan, vi pratade gamla minnen och om sommaren. Bestämde att vi skulle åka och plocka jordgubbar någon dag :D

 En ½ Frida

 Catrines smaskiga kladdkaka

 Min ostfralla

 Angelicas kladdkaka



Jag ljög när jag sa att ni inte skulle hamna här :D Angelica och Catrine <3

Efter fikat så skjusade Catrine mig till Andreas, där jag väntade på mamma för vi skulle åka till våra pollar
och rida ut en sväng. Och vi missade regnet precis :D

 
Ghost i hagen han har fått lite mage nu i efter  2veckors bete<3
Annars brukar han vara hästen som aldrig går upp i vikt.

 Kärlek <3


Usch vilken hemsk natt

Drömmde inatt att jag skulle ut ur stället jag var i drömmen, tror att de var någon typ av verkstad.

Måste ha sprungit/gått i sömnen för att jag:

Vaknade att jag stod i dörröppningen till våran stuga och mådde jätte illa jag skulle verkligen spy, upptäckte även att jag hade min klubbjacka på mig. Sedan blev allt bäcksvart jag tittade men såg ingenting jag hade blivit blind, försökte i de mörka hitta lampknappen innanför dörren men ramlade och slog i huvudet och skrek till Andreas "Jag är blind, jag ser ingenting" Han hittar mig med uppspärrade ögonen men jag ser ingenting, plötsligt börjar konturerna komma och jag såg ljuset av lampan. Jag såg igen.

Fick vatten, jag måste bara ha svimmat men usch vad rädd jag blev. Att allt blev bäcksvart och att jag inte såg blev jag mest rädd för, att bli blind är ingenting jag önskar till någon.

När jag skulle sova vågade jag knappt blunda i rädslan att aldrig mer kunna se igen. Men jag somnade och nu är allt normalt trots mitt nattliga äventyr.

De var inte bara jag som blev rädd hunden och Andreas blev nog lika rädda eftersom jag skek och grät hejdlöst när detta skedde.


                                            Inatt vill jag drömma om änglar <3

Besökrekord :D

Nytt besökrekord igen, tack så mycket och välkomna hit alla nya läsare.

Om man hade pengar:

Att ha 2 hästar inakorderade i Vigelsjö och pengarna att betala anmälningsavgifter och träningar med instruktör
skulle jag lätt låtit mamma köpt den här hästen som första häst till mig, men jag får vänta till våren när Ghost går över till Maddes ägor igen. 



Harry Potter och Halvblodsprinsen

Och gissa vilka som har biljetter?

Jo jag och Andreas har biljetterna till premiären här i norrtälje.
Jag längtar älskar verkligen både böckerna och filmerna <3


Bilderna från min shoppingdag i Måndags :D

 
Stövlarna är så väldigt mörka att de tyvärr inte syns på bilden..


 Lite linnen

 
Också min vackra laxrosa topp som blev ett riktigt fynd denna dag :)
Har btw på mig mina nya jeansleggins jag köpte förra veckan.

Dåligt väder idag

Och jag ska bunkra upp med smörgåsar och te framför TVn och kolla på 4:an från 14.10- midnatt för de sänder minnesfilmer för Mikael Jackson. De är ju hans begravning idag synd är att ingen svensk kanal sänder den :(

Storshoppar'n

Hejhej ännu en ny vecka har börjat :) Sitter hos mamma ute på landet och väntar på att tiden ska gå som jag kan gå ner till bussen, ska åka in och sova hos Andreas inatt <3

Idag har jag även shoppat med mamma och de var KUL! Åkte in till Brothers and Sisiters som gått i konken så dom hade utförsäljning där köpte jag 2linnen 50:-/st (179:- vanligafall) och en topp 100:- (399:- i vanligafall) Hoppas alla varit där och kollat idag, men de var tyvärr väldigt urplockat så de mesta är väldigt för smått eller för stort för mig (varför har jag vanliga storlekar?)

Sedan åkte vi vidare till Granngården där vi hämtade mina nya tävlingsridstövlar. ÄNTLIGEN säger jag bara, att jag ÄNTLIGEN hittat några som är snygga, inte för dyra och som är lite vidda i ankeln. Resan att hitta dessa har varit lång, vi började leta ridstövlar redan i Oktober så att de skulle komma till min födelsedag som är i November. Men nu har jag äntligen fått min 17års present :D

Sist men inte minst när vi ändå åkte den vägen svängde vi in till Skoman där jag köpte ett par Fred Perry skor från deras Höstkollektion. As fräna!

Bilder kommer <3

Nu ska jag dra till bussen!

Puss hej<3<3<3

Stugan

Välkommen in till min och Andreas stuga:

SOVDEL









MYSDEL









Hall + "köksdel"  bara de att vitvarorna ej har kommit än




UTSIDAN




Hoppas ni bara är lika intresserade av min stuga som jag är :D

Dagens låt


Oj jag höll inte de jag lovade!

Jag skulle ju lägga in bilder på stugan men de blev lite andra bilder ikväll ju :D Rart!!!

Aja idag har vi (mesta dels jag) städat stugan lite till och fått in ytterligare möbler. Nu är de bara bord, stol och gardiner som saknas. Så ni får vänta några dagar till innan ni får se resultatet. Flyttar btw in på heltid imorgon enda till skolan börjar igen. SÅ ni får ta fram almenackorna så ni vet när ni har tid att komma på inflyttnings mys :D

Imorgon ska jag jobba äntligen sista "riktiga dagen" på söndag blir de bara privathästpassen som man måste göra ändå. Sedan ska jag träffa Tindra och vi ska gå och ta en glass, ja för mig blir de väll någon form av dricka eftersom jag kör en 2veckor fasta från "söta saker man äter"

 I städar tagen :D

Dagens kläder


Inför ridkursen 26-28/6-2009

Så här planerade jag innan jag for på ridkurs förra helgen :D

 Ghost var lagom smutsig

 Så jag borstade honom

 Sprayade manen och svansen med balsam så den skulle glänsa och få bort de värsta sommartovorna i svansen. (Rör inte svansen så mkt på sommaren då jag vill att den ska växa ut till tävlings säsongen igen)

 Ghost borstar är inte många men de är väldigt bra och mjuka och sköna för han :D

 Sen hade han berömda gräsfläckar så jag fick ta fram hans bleknings schampo!

 Sen fick han gå ut och torka så jag kunde borsta bort resterna av schampot och dammet som schampot drar upp så hästen ser smutsigare ut än när man började bada. Men sen efter en rejäl rykt så blev han vit som Pegasus <3<3<3



Packat och klart nu åker vi :D

Besökar rekord

Igår slog ni mitt besökar rekord, tack!

SKa snart åka ut till mamma med Andreas och bada och jag lovar att idag ska jag lägga ut lite bilder från hur stugan ser ut, tyvärr har jag inte varit och köpt gardinstänger så fönstrerna är lite kala tyvärr än så länge...

Ha de gött!!!


 RIP Malwa <3

Helt sjukt!

Man tutar väll inte när man ser att de är barn och hästar på vägen speciellt inte när de är yngre barn!!!



Shopping med Frida idag :)

Idag träffade jag Frida det var trevligt :) Vi gick och fikade och sedan tog vi en så mycket berömd shopping tur i den lilla lilla staden :D Köpte mig ett par jeans legging och tro eller ej fetpaddan  fick på sig storlek 34! Köpte även lite mer saker se bifogad bild:



Kläder:
Linne från Kappal 99:-
Jeansleggins även dom från Kappal 299:-

Skönhet:
Hårkur från PHC 75:- (rea på Åhlens)
Deoderant till Andreas 35:- (rea på Åhlens)
Ögonkräm för trötta ögon från Åhlens 45:-
Duschcreme med mango från Dove 35:-(rea på Åhlens)



Köpte även en lammknut till födelsedagsbarnet Oscar som fyller 8år idag :D


MEDELANDE!!!!
Jag och Frida bestämde också att vi måste samla Svanis gänget någongång och äta middag och mysa ute i stugan någon kväll. Jag hör av er till er när jag vet mera men hör gärna av er till mig också. (ni vet vilka ni är)!!!


RSS 2.0