Lördag eftermiddag

Hejhej hoppas ni har en trevlig lördag där ute i världen.

Idag har jag jobbat ett pass i stallet 7-10, men kom inte in i stallet fören 7.30 för dörren hade frysit fast, hello -20grader. Så Angelica hade med sig en magisk spray som skulle få bort frosten, men låset ville ändå inte gå upp så vi hämtade en skiftnyckel att dra nyckeln med och vips var dörren öppen.

Jobbade på bra och hästarna kom ut täckade och hungriga, när mitt pass var slut red jag Ghost inne i ridhuset och han var fantastiskt, gjorde skänkelvikningar i alla gångarter och han lyssnade bäst för vänsterskänkel så de blir hårdträning för högern nästa gång.

Igår på hoppningen var Ghost jätte pigg men oerhört lydig så de gick jätte bra. Bara de att övningen vi gjorde har vi gjort så många gånger att den börjar bli lite tjatig men vi förbättrar galoppen varje gång vi gör den så den ger verkligen resultat.

Men längtar verkligen till Saras träning nästa torsdag, ska faktist försöka få mamma att köra oss på den, först måste vi bara träna på att stå stilla i transporten, men om en månad är vi nog redo, så vi får köra på i vigelsjö ett tag. Fast om det fungerar att åka nu i veckan så är de ju bara att tuta och köra på torsdag, hoppas!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0