Fredag förmiddag

Hejsan! Sitter i skolan faktist fast jag är ledig, men orkade inte stanna hemma och mamma ska höra av sig vid lunch för vetrinären kommer och ska kolla på Ghost som gått och skadat sig.

Det började igår på vägen till Rådmansö han levde ett jävla liv i transporten något som han aldrig brukar göra. När vi kom fram möttes vi av en ponny som var dränkt i svett och han hade trampat av sig ett skydd så han blödde på kronranden på högerfram som tur var var såret bara ytligt och Sara tittade och tyckte de inte var någon fara och han kändes helt normal under hoppträningen, hoppade bana på slutet 90-1m bana utan problem så Ghosten var väldigt pigg och hoppglad.

När vi skulle åka hem hade vi ett skydd som skulle vara helt oanvändbart så vi valde att högerbak fick åka utan så han iallafall hade skydd på frambenen där han har broddar. Han var mycket lugnare på vägen hem men han bråkade runt i transporten rätt rejält ett tag. När vi kom fram var högerbak nerdränkt i blod han hade lyckats trassla in sig i täcket så de var bara flisor och kronränderna på frambenen hade fått lite smällar. Men endast ytliga.

Men högerbak var lite djupare och blödde rätt rikligt men vi tvättade rent och de var inga fickor utan mest blod och när de slutade blöda såg vi att de inte var så djupt utan väldigt ytligt.

Men ett tryckomslag och sprit i såret över natten blev det. Imorse när mamma titta till honom så hade han väldigt ont i bakbenet så nu är vetrinären bokad och ska komma och titta till det.

Jag känner personligen att jag inte har tid med en skadad häst så vi ber alla till Gud att Ghost inte åkt på någon större skada och kommer kunna ridas på som vanligt så fort svullnaden gått över och såret läkt.

Sedan blir de till att åka transport ofta och mycket så han inte håller på så här. Vi kommer aldrig ge oss...

Ha en bra dag så återkommer jag med infomation när vetrinären sagt sitt!


Ghosts mamma


Ghosts morfar


Ghosts pappa





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0