Hallelulja

Det har ju gått upp och ner för mig och "lilla" Ghost de började i februari med att gå ner ner ner de gick inte att hoppa på honom eller ens försöka starta en hopptävling. Men Sara räddade oss med sina träningar och i mars tävlade vi vår första LD och kom 2:a. Sedan bar de av på lokala tävlingar och min heta sporre Ghost upplevdes som seg på varje lokal vi startade både i hoppning och dressyr. På hemmaplan skötte han sig nu exemplariskt och på KM nu i torsdags så kunde vi nog gått långt om inte jag skulle ramla av. Men idag fick jag min belöning och Ghost var tillbaka och vi gjorde vår första 0:a på lokala och gissa vad glad jag är :) Nu väntar 3veckors tävlande och sedan blir de sommarlov för vårt ekipage del :)


Kommentarer
Postat av: Alice

Men gud, sorry, jag skulle svara på en annan kommentar och råkade skriva den hos dig! ^^ Min kompis undrade hur det hade gått för oss... Men ja det gjorde jag, du med? :)

2009-05-25 @ 08:55:09
URL: http://fotoflicka.blogg.se/
Postat av: Alice

Ja, jag såg det! Söt ponny du har. :) Tråkigt att det inte blev något lag, själv tycker jag att det är det roligaste. Tror jag såg din start, kände igen er i videon iaf.

2009-05-25 @ 22:30:36
URL: http://fotoflicka.blogg.se/
Postat av: johanna

Åh sicken söt ponny du har!! Det ser bra ut :)

2009-08-09 @ 22:31:47
URL: http://johannakruse.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0